un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Expoziție Harley-Davidson în mall-ul Promenada

28 May 2014  ·

AUTO  ·

3 comentarii

Dacă vă plac motocicletele Harley-Davidson și ați ratat camionul Harley on Tour care le-a adus weekendul trecut pentru o paradă în București, puteți admira o colecție mărișoară în mall-ul Promenada de la Aurel Vlaicu. Colecția include chiar și motociclete din 1927 sau câteva ediții speciale precum cea făcută în cinstea pompierilor.

Le-am fotografiat eu pe majoritatea, dar trebuie văzute cu ochii voștri pentru a le admira detaliile fine. Le găsiți acolo până pe 1 iunie. Iar dacă vă plac și mai mult de atât, nu uitați că există un showroom în Băneasa, undeva pe lângă Metro.

În mall-ul Sun Plaza de la Piața Sudului găsiți până pe 5 iunie o expoziție de motociclete de epocă.

    3 comentarii

  1. Mi-e mila de tine, bag un comentariu, desi nu am citit articolul.

      (Citează)

  2. Le-am vazut la Palace Mall in Iasi. Sunt spectaculoase. Iar cea de pompieri te lasa masca pur si simplu cu dotarile si detaliile.

      (Citează)

  3. Anii trecuti, la ArtMania din Sibiu veneau cu zecile de Harley-uri. Spectaculos.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus