un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Campanii politice murdare pe Facebook

13 May 2014  ·

GÂNDURI  ·

9 comentarii

Pentru că pe Internet legile privind campaniile electorale nu sunt prea clare, aici avem parte și de cele mai multe anti-campanii. Ieri îmi era servită pe Facebook această reclamă de mai jos, de la pagina “Lasă-i acasă”.

Reclama are de toate:

  • Victor Viorel Ponta.
  • Link-uri către afirmații neinspirate de-ale lui Ponta și Iliescu.
  • “vestea bună este că veți avea comenzi” suprapus peste imaginea cimitirului. Ponta a spus-o celor de la fabrica de avioane, nu groparilor.

Curat murdar, cum s-ar spune, sunt multe puncte atinse cu o singură reclamă. Sper, totuși, să nu se popularizeze prea tare această practică, nu vreau ca rețelele sociale să devină un teatru de război virtual.
fb_lasa_acasa

    9 comentarii

  1. Stiu ca PMP sau PDL fac misto de faptul ca il cheama Viorel (o fi rusine? Nu vad de ce). Dar mi se pare ca asta cu VV a iesit un pic pe dos: mi se pare ca suna chiar bine, te duce cu gandul la VW sau BMW :)

      (Citează)

  2. @nwradu Sa intelegem ca afirmatia a fost corecta? E ceea ce ne dorim? Esti socialist?

      (Citează)

    • @Un_Cetatea: mă atrage mai degrabă doctrina liberală în general, dar nu neapărat politicienii noștri. La noi e doar un fel de teatru tragi-comic și mi-e greu să țin cu unii sau cu alții.
      Socialismul nu în aceeași măsură.

      Cred că mai degrabă salvarea omenirii în general este să ajungem la o formă de capitalism în care oamenii “de succes”, cei care trăiesc bine, să fie suficient de educați încât să-i ridice și pe cei care trăiesc rău astfel încât toate păturile sociale să aibă, totuși, o viață bună și normală. Nu contează cum anume se face asta, dacă în mediu privat sau într-un stat care supraveghează ceva mai bine mersul societății și are resursele să se implice acolo unde trebuie. Îmi pasă mai degrabă să trăim cu toții bine și să avem libertățile necesare pentru a ne bucura de asta.

        (Citează)

  3. @Un cetatean>> lasa-ne…

      (Citează)

  4. @nwradu, poti scrie discursuri pentru concursurile de miss.

      (Citează)

    • @alex: mulțumesc, dar n-aș putea, se pare că am gusturi complet iraționale după cum s-a dovedit în discuția cu cocul în cap :)

        (Citează)

  5. radu for president :)

      (Citează)

  6. Retelele social-media s-au transformat in teatru de razboi de multa vreme.
    Oricat de ciudat ar parea exista oameni platiti pentru a scrie sau forma anumite opinii pe bloguri/forumuri etc.
    Intamplator am avut access la statisticile unor saituri mai mult sau mai putin nationaliste. In ultima vreme numarul de vizite din Rusia a explodat efectiv. Sa nu mai vorbim de numarul de comentarii care a crescut foarte mult si subiectele sunt lesne de ghicit… Cam asa se intampla si la alegeri – sunt tocmiti oameni care sa nu faca altceva decat sa umple netul de tot felul de pareri/idei/zvonuri.
    Linia liberala este si alegerea mea dar nu in forma din Romania! :)).
    O societate ideala are o structura romboidala – adica putin bogati in varf, o clasa de mijloc care reprezinta marea majoritate si apoi jos saracii suficient de putini pentru a putea fi sustinuti eficient si decent de restul populatiei.

      (Citează)

  7. Urmarile unui razboi se vad cel mai bine la cimitir, asa ca poza e foarte buna pentru a sublinia consecintele pe care Ponta le ignora ca un idiot patentat ce este.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus