un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Deezer devine practic gratuit pentru PC

12 Apr 2014  ·

GÂNDURI  ·

13 comentarii

O veste bună de la Deezer, serviciul de streaming de muzică: au înlăturat orice limitare de timp pentru ascultarea de pe desktop “È™i tabletă”. Practic poÈ›i asculta ce vrei tu, oricât timp vrei, gratuit, dar din când în când asculÈ›i publicitate, cam ca la radio.

Rămâne întrebarea “È™i atunci ei cum mai scot bani?”. Planurile plătite cu câțiva euro pe lună elimină publicitatea, cred calitatea sunetului la 320 kbps È™i permit transferul offline de melodii pe telefon sau calculator, pe lângă alte avantaje.

Totuși, chiar și așa, Deezer gratuit pe PC înseamnă că poți asculta oricând, orice (au milioane de melodii), în mod legal. De exemplu am căutat muzică flamenco și am pornit un album compilație pe care l-am ascultat vreo oră. Mult mai simplu decât orice alte mijloace de a asculta muzică.

Au mai fost anunÈ›ate alte noutăți: aplicaÈ›ia Deezer pentru Mac, modul Flow pentru smartphone, unde Deezer crează un playlist bazat pe ce crede că È›i-ar plăcea să asculÈ›i, È™i Play Radio, care “combina cele mai bune piese ale tale cu cele mai bune piese ale noastre.” Asta că tot vorbeam acum câteva zile despre cum descoperim melodii noi.

Așteptăm replica Zonga.

    13 comentarii

  1. Prefer pentru pc gratuit 8tracks un fel de pandora .

      (Citează)

  2. spotify a facut pasul asta mult mai devreme

      (Citează)

  3. Tot spotify ramane cel mai bun ca poti asculta macar muzica pe telefon gratuit

      (Citează)

  4. @HeavyD acum poti sa asculti gratuit muzica de pe telefon si cu Deezer. D-aia sunt functiile alea noi – Flow si Playlist Radio.

    In completarea la ce-a zis Radu mai sus, Flow iti un post de radio bazat pe piesele adaugate la favorite si in functie de ce fel de muzica asculti tu in general.

    P.S. Spotify inca nu e in Romania, asa ca hai sa ne bucuram de ce-avem acum…

      (Citează)

  5. Dar din pacate deezer tot 7 euro/luna ramane :( (ca asi prefera si functia offline!)

      (Citează)

  6. solutia este un Car PC ;) un windows minimal si aia e. in plus mai poti adauga un gps, un display…etc ;)

      (Citează)

  7. Sau Grooveshark

      (Citează)

  8. Am observat eu bine ca merge offline gratuit? pe telefon (adica playlistul tau)

      (Citează)

  9. @HeavyD, da, acum poti sa asculti playlsit-urile tale si pe telefon in abonamentul free, spre deosebire de Spotify, unde poti sa asculti doar playlist-urile lor.

    De Flow ti-am zis mai sus ce face, iar functia aia cu Playlist Radio iti mixeaza piesele din playlist-ul tau cu piese recomandate de editorii Deezer care se potrivesc cu cele pe care le ai in playlist. Daca nu-ti place ceva, poti sa dai skip de maxim 5 ori.

    Daca ai Premium+ poti sa dai skip nelimitat (valabil si pentru Flow).

    Enjoy!

      (Citează)

  10. Dar acum vad ca mi sau activat optiune de 15 zile gratuite. (am vrut sa testez ce ii free)
    Apropo Flow cam tare dezamagit is ca imi baga piese de manele!
    Intrebare
    Varianta free te lasa sa asculti muzica offline sau numa stream?
    Poate ca o sa iau o luna ge premium+ de la orange sa vad ce stie.

      (Citează)

  11. @HeavyD: acum știi cum este, Flow îți pune piese în funcție de preferințele tare anterioare. Dacă-ți apar manele, o fi de la tine :D

      (Citează)

  12. @HeavyD:

    In varianta Free nu poti sa-ti salvezi piesele offline, iar legat de manele.. e posibil sa fie de la tine, vorba lu’ Radu :D

      (Citează)

  13. Acuma studiez 15 zile sa vad ce o sa iasa.
    Nu stiti cumva optiunea de la orange se reactualizeaza automat sau trebuie sa il activez eu lunar?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus