un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Asus lansează Vivo PC-urile în România și un all-in-one nou

17 Apr 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

Ca să rezolvăm întâi all-in-one-ul, este un model de 27 de inchi cu toate componentele incluse în monitor. Astfel de PC-uri se utilizează în tot felul de birouri și spații publice unde trebuie să se integreze bine cu design-ul interior, așa că vrei un computer arătos și modern, fără cabluri și fără o unitate centrală clasică. De la recepții și până la birouri de șefi, dar și în case particulare, acolo unde vrei un design plăcut, însă cu monitor mare și performanță, merge un all-in-one.

ET2701 este codul acestui model nou-lansat. După cum vă spuneam, are ecran de 27 de inchi multitouch, procesor Core i7, 8 GB memorie RAM, 2 TB stocare, iar placa video este un GT 640M, un model de laptop pentru ca toate aceste componente sa încapă în monitor. Mai ai și unitate blu-ray writer, tuner TV și un subwoofer extern.

Spre deosebire de alte modele AIO, inclusiv unele de la Asus, hardware-ul se găsește numai în monitor, nu și în picior/stand. Porturile sunt pe spate și pe lateral.

Subwooferul este interesant. Seamănă cu un OZN, are un volum de 580 cmc, mare comparativ cu alte soluții similare, și asigură un sunet de calitate împreună cu difuzoarele PC-ului.

Costă mult, vreo 7000 de lei, dar de fapt în linie cu alte AIO-uri de la concurență. V-am spus, sunt pentru o anumită nișă de clienți.

aio_asus_et2701_2aio_asus_et2701_1

VIVO PC-ul Asus este mult mai interesant. Este un mini PC, are o carcasă de mici dimensiuni și cu un design plăcut, potrivit tot pentru birouri unde nu vrei o mare unitate centrală sub birou. Vivo PC-ul trece aproape neobservat lângă (sau sub) un monitor și poate fi și o alegere bună pentru sufragerie sau săli de conferințe sau alte asemenea zone unde ai nevoie de un PC cât mai mic, eventual cu un monitor mare; are chiar și ieșire VGA și HDMI.
asus_vivo_pc_1asus_vivo_pc_2

Pe acesta îl găsiți deja la eMAG în diverse configurații cu Core i3 sau i5, cu Windows 8 sau fără, începând cu 1700 lei.

    1 comentariu

  1. Da’ abia acum le lanseaza ?
    Ca eu am o minunatie din asta de prin iarna.
    In afara de hddul la 5400rpm in panta, e ff bun.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus