un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Plantronics Voyager Edge și alte căști și difuzoare interesante

3 Mar 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

1 comentariu

O tehnologie interesantă vine de la Plantronics sub numele PLT Labs: o cască ce-ți detectează mișcările capului și cu care poți coordona astfel o interfață. Exemplul din filmul de mai jos arată cât de fină este mișcarea, cum variază datele senzorului și cum se poate controla Google StreetView prin această cască.

VOYAGER EDGE
O cască bluetooth elegantă de la Plantronics, care nu doar că are ea o autonomie bună (6 ore de convorbire), iar docking-ul ei micuț are o baterie ce poate încărca din nou casca Edge, chiar și deconectată de la computer/priză.

Voyager Edge are un senzor care detectează când îți pui casca la ureche și răspunde automat la telefon, pronunță numele persoanei care te apelează și poți răspunde spunând “Answer”, are NFC pentru conectare imediată la telefon și o poți utiliza și în ploaie. Funcționează pe Bluetooth 4.0, are 3 microfoane pentru anularea vântului și a zgomotelor deranjante și se poate conecta la mai multe telefoane simultan. Microfonul și difuzorul sunt de calitatea sporită necesară convorbirilor HD Voice.

Mie mi s-a părut finuță și elegantă. Dacă nu vă place sistemul de prindere, cu un cauciuc ce se fixează în ureche, vă puteți orienta spre Voyager Legend, care are în mare cam aceleași funcții, dar prindere pe după ureche. Prețul de listă este de 129 de dolari.

BACKBEAT FIT
Căști plus microfon, totul pe bluetooth, cu o formă flexibilă și ușoară, cauciucată. Sunt special gândite pentru sport și agitație, așa că stau ușor pe urechi și oferă 8 ore de muzică sau 6 ore de convorbiri. Prețul de listă pe site-ul oficial este 129 de dolari.

CALISTO 620
Calisto 620 este un speaker mic și portabil pentru telefonul sau laptopul tău. Nu are cabluri, funcționează prin bluetooth, iar pentru laptopuri are un dongle integrat pe partea sa inferioară. Are mai multe microfoane care se activează automat, astfel încât sunetul este preluat de la persoana care vorbește. Costă 736 lei pe casti.ro

Sunt la Mobile World Congress Barcelona la invitația Orange România, cărora le mulțumesc și pentru roamingul oferit, fără de care n-aș putea scrie aceste articole. Urmăriți toată activitatea mea aici pe tag-ul MWC2014.

    1 comentariu

  1. BackBeat Fit ar fi interesante,eram interesat de cele din cutia Rosie,le-am vazut review la un baiat de la tvr:) sa nu zicem buhnici ca e reclama:)
    Ar fi placut sa aibe 6 h autonomie,cele GO 2 cutia rosie,am tot rasfoit amazonu si reviews maxim pana in 4h tin,plus bag-ul cu incarcatorul,aceea husa rosie cu negru,pe amazon nu-l gasesti la pachetul standard(rip off normal).

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus