un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ofertă bună la PC Garage

25 Mar 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

10 comentarii

Încă o ofertă bună de la PC Garage: în perioada 24-31 martie, la produsele cumpărate din 14 categorii de pe site primiți și un voucher cu valoarea de 24% din achizițiile făcute. Altfel spus, TVA-ul înapoi sub formă de voucher.

De obicei aceste vouchere includ câteva condiții dure, dar aici situația este mult mai bună. Pot fi folosite ulterior pentru achiziția oricărui produs din oferta PC Garage, singurele condiții fiind de perioadă (1-15 mai) și că trebuie să comanzi de minim 500 lei pentru a putea aplica și voucherul în respectiva comandă.

Categoriile sunt: Televizoare LED, Smartphone, Tablete, Procesoare, Placi video, Placi de baza, SSD, Hard disk-uri, Memorii, Carcase, Surse, Monitoare LED, Hard disk-uri externe și Multifunctionale.

Eu zic că sunt atrăgătoare, televizoarele au valoare mare și deci un voucher de 24% din ele va avea o valoare frumoasă. Tablete și telefoane se cumpără des, iar cu procesoare, plăci video și de bază și restul componentelor se fac multe calculatoare, PC Garage vânzând foarte multe sisteme “custom”. La un televizor sau calculator asamblat de 2000 de lei pleci acasă și cu un voucher de 480 de lei, ceea ce nu-i rău deloc.

Pagina campaniei cu regulament și link la toate categoriile poate fi consultată aici.

    10 comentarii

  1. “Voucherul se emite pentru fiecare produs achizitionat”

    “Voucherul nu poate fi cumulat cu alte vouchere”

    Deci, ca de obicei, comerciantii fac tot felul de smecherii de marketing. Cel putin partea cu componentele pica.

      (Citează)

  2. Asta cred ca e marea problema: daca iei acum 2 produse, la inceputul lui mai trebuie sa comanzi de 1000 lei ca sa folosesti ambele vouchere.

    Promotiile de la Emag de exemplu, cu TVA inapoi, emiteau un singur voucher pentru o comanda…

    Dar da, in anumite conditii oferta PC Garage e foarte OK, sa nu fim carcotasi :P

      (Citează)

  3. la emag erau valabile peste jumatate de an voucherele.

    Adica nu mergea sa zic ca imi iau hdd, placa de baza si procesor si din voucher imi cumpar peste 5 zile placa video, nu, peste jumatate de an, cumparator prost!

      (Citează)

  4. Am comandat azi Z1 Compact de la PC Garage, ai grija sa fie totul in regula :)

      (Citează)

  5. Mda, mi-a venit si mie azi Xperia Z1 compact de la PC Garage, dar am avut o surpriza. Ieri am intrebat pe chat un reprezentant daca produsul are garantie de la Sony Romania, exact cuvintele astea le-am folosit, si mi s-a raspuns ca da.
    Totusi, in cutie am gasit certificat emis de QuickMobile, care nu e importator oficial Sony la noi.
    Pe scurt, am luat teapa…

      (Citează)

    • @FlorinM: garanția o ai la PC Garage, că ei ți l-au vândut. Unde-l duc ei să-l repare nu e problema noastră.
      Foarte multe telefoane vândute la noi sunt prin QuickMobile, care distribuie către multe magazine online. One X-ul meu luat de la eMAG tot la QuickMobile avea garanția, de exemplu, și am întâlnit aceeași situație și cu alte modele.

      Sony România nici nu știu dacă vinde oficial telefoane la noi, eu de la ei aflu doar de tablete și aparate foto. Au distribuitori care iau direct de la hub-ul regional.

        (Citează)

  6. Problema cu Quick Mobile e ca nu sunt seriosi, refuza reparatia pe motiv ca are zgarieturi telefonul, de parca procesorul grafic moare ca a fost atinsa carcasa de cheie. Sau clasicul motiv cu ‘martor de umiditate activat’…

      (Citează)

  7. QuickMobile sunt niste tzepari notorii cu oferte mincinoase de Black Friday, cu telefoane SH sau refurbished aduse si vandute ca noi, cu preturi imense fata de Amazon DE pentru stoc adus din China.
    Pe scurt, o firma jegoasa care face piata neagra si gri.

      (Citează)

  8. Mi-am luat inima in dinti si am prins si eu azi dimineata un lg g2 de 32gb la 2037 lei (si voucher de 490 lei). Retineri am avut deoarece nu zice nicaieri ca ar fi modelul D802, dar sper asta sa fie. Alta chestie dubioasa a fost cu stocurile, aseara era cu “intreaba stoc”, azi dimineata era “stoc magazin limitat 1 bucata” si am facut comanda. Dupa comanda mea iar a trecut pe “intreaba stoc” si in final a trecut pe status “stoc furnizor” si a iesit si din promotia cu 24% inapoi pe voucher. Acu sper sa fie in regula cu telefonul si sa nu am nevoie vreodata de garantie. Pretul la care a iesit 1530 lei e sueper mega pret pt 32gb.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus