un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concurs: serialul Hannibal de pe AXN NOW îți aduce un voucher Seenow de 20 de euro

6 Mar 2014  ·

GÂNDURI  ·

16 comentarii

Hannibal_2Vă uitați la serialul Hannibal? Se pare că în România a înregistrat audiențe record, noi fiind în topul țărilor în care este difuzat, așa că sper că acest concurs pică bine pentru fanii serialului.

Sezonul 2 începe pe AXN pe 7 aprilie, dar pe Seenow poate fi văzut încă de pe 8 martie, în premieră în România, prin canalul AXN Now integrat în acea aplicație. Episoadele vor fi difuzate online în fiecare sâmbătă. Toate filmele și serialele de pe Seenow pot fi văzute pe PC, iPhone, iPad, Android, Windows Phone și Smart TV-uri, prin aplicațiile dedicate.

Concurs: premiul este un voucher pentru Seenow în valoare de 20 de euro. Sunt ceva bani aici, având în vedere că un abonament lunar Seenow ce-ți oferă acces la foarte multe canale TV costă 2 euro, pachetul Avantaj (în care este și AXN NOW) este alți 2 euro, iar dacă vrei un pachet complet TV + Avantaj + Filmbox dai un preț promoțional de 4 euro. Altfel spus, cu 20 de euro aveți acces la câteva luni de streaming de canale și filme și bănuiesc că-i puteți cheltui și pentru video-on-demand de filme (Disney, românești, Bollywood, Hollywood etc).

Cum participați? Răspundeți într-un comentariu la întrebarea “Ce personaj credeți că dispare în sezonul 2?”. Pe 8 martie extrag câștigătorul.

NUP_158252_0868

Alte informații pentru context:
Serialul Hannibal, producţie originală AXN, revine în România, cu cel de-al doilea sezon, pe AXN, din 7 aprilie, ora 23:00, respectiv din 8 martie, pe AXN NOW, prin Seenow. Episoadele în avanpremieră de pe AXN NOW pot fi urmărite la scurt timp după premiera din Statele Unite ale Americii.

Creat de Bryan Fuller, Hannibal îl are ca protagonist pe Dr. Hannibal Lecter, interpretat de Mads Mikkelsen, ce lucrează îndeaproape cu FBI şi consultantul Will Graham/ Hugh Dancy, pentru a identifica numeroşi criminali în serie. Bazat pe romanele lui Thomas Harris, serialul înfăţişează activitatea Dr. Hannibal Lecter dinaintea acţiunii filmelor de lung-metraj Dragonul roşu şi Tăcerea mieilor.

Noul sezon continuă să impresioneze prin esteticul fantastic, dar şi prin intriga ţesută cu dezvăluiri şocante. Jocul de-a şoarecele şi pisica dintre Dr. Hannibal Lecter şi Will Graham devine principalul fir narativ al serialului, odată cu încarcerarea lui Will în azilul de boli mintale, pentru crimele comise de Spintecătorul din Chesapeake.
Din distribuţia noului sezon mai fac parte şi Laurence Fishburne, în rolul lui Jack Crawford, şeful unităţii FBI pentru care lucrează Will şi Dr. Lecter, Caroline Dhavernas (Dr. Alana Bloom), Gillian Anderson (Dr. Bedelia Du Maurier), dar şi Cynthia Nixon, cunoscută pentru rolul din Totul despre sex.

Cele 13 episoade ale sezonului doi din Hannibal pot fi urmărite în fiecare luni, pe AXN, de la 23:00, începând cu 7 aprilie 2014.

În plus, toţi “Fanibalii”, dar şi fanii serialelor TV de calitate, pot urmări noile episoade din Hannibal la scurt timp după premiera din Statele Unite ale Americii, pe AXN NOW, serviciul digital AXN de Video on Demand. AXN NOW este disponibil în România exclusiv prin Seenow.
***

Începând cu 8 martie 2014, în exclusivitate pentru România și mediul online, în fiecare sâmbătă, SEENOW vă oferă câte un nou episod din povestea celebrului doctor Hannibal Lecter.
Cele 13 episoade ale celui de-al doilea sezon Hannibal vor fi disponibile pe SEENOW la doar o săptămână după premiera din Statele Unite ale Americii și înainte cu 30 de zile de lansarea lor pe televiziunea din România.

SEENOW este primul serviciu de live TV și Video on Demand din România disponibil pe toate ecranele: PC, smartphone și tabletă cu IOS, Android sau Windows 8, Smart TV Samsung și LG precum și Smart TV Box Evolio. Acest serviciu este disponibil la adresele seenow.ro, m.seenow.ro sau prin intermediul aplicațiilor sale din App Store, Google Play, Smart Hub și Windows 8 store.
Odată cu lansarea celui de-al doilea sezon, pe SEENOW vor fi disponibile și toate episoadele primului sezon din producţia Hannibal.

Serialul este disponibil în cadrul serviciului digital AXN Now, oferit de SEENOW în cadrul pachetului AVANTAJ. Acest pachet conține peste 800 de titluri de filme, seriale și documentare, împărțite în mai multe secțiuni precum: Filme Hollywood, Filme românești, Bollywood, Documentare, Lifestyle, Disney on Demand, Cartoon Network și, bineînțeles, AXN Now. Pentru pachetul AVANTAJ, prețul abonamentului pentru o lună este de 2 euro.

    16 comentarii

  1. Un serial excelent pe care-l urmaresc cu placere, dar inca nu pe AXN.
    Cred ca va disparea Dr. Frederick Chilton.

      (Citează)

  2. Ala micu din poza, Jack Crawford, care a jucat si in Matrix, parca.

      (Citează)

  3. Excelent serialul. In acest sezon cred ca va muri Dr. Bedelia Du Maurier.

      (Citează)

  4. Frumos film, de acord cu colegul de mai sus
    Dr. Bedelia Du Maurier , va disparea :D

      (Citează)

  5. Jack Crawford

      (Citează)

  6. lucian nastass

    06/03/2014 la 6:27 PM

    Jack Crawford

      (Citează)

  7. Dr. Bedelia Du Maurier.

      (Citează)

  8. Interesanta intreabarea. In esenta reveal a spoiler. :) Jack Crawford.

      (Citează)

  9. Probabil Jack Crawford

      (Citează)

  10. Probabil Dr. Bedelia Du Maurier

      (Citează)

  11. Beverly

      (Citează)

  12. Jack Crawford

      (Citează)

  13. Jack Crawford daca nu ne fenteaza inceputul primului episod :P

      (Citează)

  14. fantasmagoric premiu. legat de serial Mads face tot serialul.

      (Citează)

  15. mulţumesc

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus