un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Accesorii LG: căștile Tune+ par foarte utile

3 Mar 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Iată câteva accesorii LG pentru noile lor telefoane. Observați acolo câteva huse inteligente QuickWindow Case pentru LG G2 Mini, LG G Flex, dar și pentru telefoanele mai ieftine precum L70 și L90.

Brățara LG Lifeband Touch este interesantă, mai ales dacă vă atrage Galaxy Fit. Brățara LG face cam același lucru, dar nu are ecran color. Nu se închide, dar după cum mi-a demonstrat o domnișoară foarte simpatică la standul LG, este suficient de flexibilă încăt să o dai jos ușor, dar nu suficient încât să o pierzi fără să observi.

Căștile Tune+ sunt ceva special, un model discret, flexibil, nou ca formă, făcut să-l ții la gât și să introduci căștile în urechi, totul comunicând prin Bluetooth cu telefonul. Sunt foarte discrete, nici nu m-am prins că domnișoara respectivă poartă unele până când nu și-a dat părul la o parte și a descheiat un pic cămașa pentru a mi le arăta – da, a fost foarte plăcut la standul LG.

Dacă nu se înțelege bine ce formă au, iată o imagine mare de pe net: căștile se pot cupla la suportul de după gât pentru a nu atârna în haine. Acel colier se poartă la gât, este discret după cum vă spuneam și bateria oferă 10 ore de ascultat muzică sau 15 ore de conversație, casca având și microfon integrat (cu anularea zgomotului ambiental). Pe Amazon se dau cu 60 de dolari, există și versiuni superioare Tune Pro și Tune Ultra și începe să mă tenteze una pentru LG G2-ul meu.
casti_lg_tone

Pe domnișoara de mai jos, care tocmai îi prezenta un LG G Pro 2 unui jurnalist, o chema “strat de chihlimbar”. Ăsta da nume!
lg_accesorii_9

Sunt la Mobile World Congress Barcelona la invitația Orange România, cărora le mulțumesc și pentru roamingul oferit, fără de care n-aș putea scrie aceste articole. Urmăriți toată activitatea mea aici pe tag-ul MWC2014.

    4 comentarii

  1. Oare ce motiv or avea cei de la LG de nu au adus castile LG Tone in Romania? Stiu de ele de mai bine de 6 luni, de cand am vazut un prim review pe youtube, si tot am asteptat sperand sa apara pe la emag.

      (Citează)

    • @coke: LG pare în dezvoltare în România, poate ca succesul G2 să-i facă să aducă și accesorii.

      Piața de accesorii în România în general este ignorată de mai toți. Din fericire, poți lua de pe Amazon.

        (Citează)

  2. Husele inteligente pentru LG G2 la fel, nu se gasesc pe niciunde.
    Eu am gasit numai huse facute de alte firme si de calitate slaba.

      (Citează)

    • @O.: am eu la G2 una făcută de altă firmă (credeam că-i originală când am luat-o) și pot confirma calitatea un pic mai slabă. O să întreb pe la LG ce și cum, poate aflu ceva.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus