un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un clip excelent despre bula Facebook

10 Feb 2014  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

Clipul acesta despre reclamele de pe Facebook și cine dă click pe ele este foarte, foarte tare! Priviți-l până la capăt chiar dacă nu investiți în Facebook doar pentru a vedea unde a ajuns sistemul. Am două concluzii:

 1. Facebook face foarte mulți bani nemeritați. Foarte mulți.
 2. Facebook este o bulă care se va sparge cândva. Iar atunci va reveni spre ce-a fost la începuturi, o rețea unde să stai conectat cu prietenii tăi, să mai dai like la câte o fotografie și la un status, odată eliminată influența companiilor ce au transformat sistemul într-o cursă după like-uri.

sursa: Zoso.ro

  5 comentarii

 1. Găsisem și eu un video de-al tipului, în urmă cu câteva zile, care explica aceeași chestie. În lipsă de altceva, Facebook o va mai duce o perioadă.

  http://www.crossfire.ro/2014/02/declinul-facebook-ultimele-tactici-de-care-poate-nu-stiai/

    (Citează)

 2. Cam asta se intampla cand utilizatorii nu sunt targetati. Cel mai bine e sa se organizeze o campanie de marketing sanatoasa.

    (Citează)

 3. Ironia sorții: am aflat despre acest articol & clip de pe Facebook…

    (Citează)

 4. de abia astept sa se duca naiba si facebookul sa vad ce-o sa se intample cu vietile celor ce acum traiesc sa mai sharuiasca ceva:))!

    (Citează)

 5. Vedeti aici un raspuns amplu si pertinent la clipu cu pricina.

  Morala – clar ca exista probleme mari cu FB Ads, dar daca stii sa te folosesti cum trebuie de instrumentele mai avansate de targetare, FB Ads pot sa merite.

  Linkul mai jos – http://www.jonloomer.com/2014/02/11/facebook-fraud-response/

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus