un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Sony Xperia Tablet Z2: hands-on de la MWC Barcelona

26 Feb 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

Prima tabletă Sony Xperia Tablet Z mi-a plăcut: era rapidă, subțire și bine construită. Noua generație, Xperia Tablet Z2, este la fel și în plus vine cu o dimensiune de invidiat: 6,4 milimetri grosime. Este cea mai subțire tabletă de pe piață, cu 1,1 mm mai subțire decât iPad Air.

Xperia Tablet Z2 păstrează același design: sticlă multă, unghiuri aproape drepte, fără rotunjimi aparente. De fapt, doar lateralele sunt un pic rotunjite, probabil pentru a te face să simți tableta mai confortabil în mână.

Ca hardware, rulează pe un super-procesor: Qualcomm Snapdragon 801, o versiune îmbunătățită tactată la 2,3 GHz. Carcasa este rezistentă la apă, IP58, iar într-o carcasă atât de subțire au pus totuși o baterie de 6000 mAh.

Arată bine, se mișcă bine, o strică un pic sticla de pe față, care pare prea groasă și introduce tot felul de reflexii deranjante atunci când ai lumini în spatele tău.

Specificații Sony Xperia Tablet Z2:

  • ecran 10,1 inchi, rezoluție 1920 x 1200 px
  • procesor Snapdragon 801, quad-core 2,3 GHz
  • stocare internă 16/32 GB, slot de card microSD, 3 GB memorie RAM
  • cameră 8,1 megapixeli și 2,2 megapixeli frontal
  • Android 4.4
  • baterie 6000 mAh
  • rezistă la apă și praf IP58
  • 266 x 172 x 6,4 mm grosime, 426 grame
  • există și variantă 4G

Sunt la Mobile World Congress Barcelona la invitația Orange România, cărora le mulțumesc și pentru roamingul oferit, fără de care n-aș putea scrie aceste articole. Urmăriți toată activitatea mea aici pe tag-ul MWC2014.

    3 comentarii

  1. i’m in love…

      (Citează)

  2. Nu ne prezinti si telefonul Z2 ? Pare mai bun ca S5.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus