un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Pactul cu RCA-ul

19 Feb 2014  ·

AUTO  ·

9 comentarii

Zilele trecute primesc emailul de mai jos de la RCA-ieftin.ro
RCA_ieftin_pact

Îmi place de cei de la RCA-Ieftin, m-au salvat acum vreo doi ani când omul de la mine din cartier, la care-mi făceam de obicei asigurarea RCA, era plecat în concediu. Aveam nevoie de una pe loc, iar cei de la RCA-ieftin mi-o puteau livra în aceeași zi. Am preferat să merg eu la un sediu de-al lor, că eram deja “pe traseu”, unde totul a decurs rapid și, foarte important, am plătit direct cu cardul.

Totuși, acum 6 luni nu am făcut nici un pact și emailul lor mă amuză (și încă două primite ulterior). Acum 6 luni, când a expirat asigurarea mea RCA, am făcut o simulare pe site-ul RCA-ieftin și prețul era cu vreo 30 de lei mai mare ca la eMAG, așa că am cumpărat de la cei din urmă. Ba chiar am cumpărat pe un an de zile, așa că emailul curent m-a speriat un pic, dar mi-am revenit repede.

RCA-urile sunt un business dificil. Loialitatea se formează mai greu față de broker; prețul este foarte important și contează mai degrabă asiguratorul. Iar un email primit pentru că sistemul de gestiune crede că am cumpărat acum 6 luni de la ei o asigurare, deși nu am făcut-o, un mesaj în care numele meu este înlocuit cu “Dragă – -” și cu ceva lipsă de atenție la detalii (“ford”) nu-i tocmai flatant, mai ales că n-a fost nici cel mai ieftin preț din România.

După cum vă spuneam însă, loialitatea la RCA-uri este mică, mai ales că bonusurile nu țin de broker. Peste 6 luni, când expiră asigurarea mea, o iau de la capăt cu căutarea celei mai bune oferte.

    9 comentarii

  1. dar de ce faci pe 6luni si nu pe 12 ? Unde vezi avantajul ?

      (Citează)

  2. imi place mai ales “Draga – -,” si cuvintele subliniate :)

      (Citează)

  3. Cred că sublinierea e de la gmail, când a căutat email-ul.

    Și eu am lucrat cu ei, apoi mi-am dus la alții. Cât de curând o iau de la capăt, puțin speriat de nebunia din piață. Mi s-a părut ciudat că de atunci mă tot sună unii de la nu știu ce broker să mă pistoneze de o nouă asigurare RCA, cu datele exacte ale mașinii mele.

      (Citează)

  4. Numai pe mine mă zgârie pe timpan expresia “preț ieftin”?

      (Citează)

  5. Corect este “preț mic”. Produsul/serviciul este ieftin, nu prețul.

      (Citează)

  6. Salut Radu,

    Noi ne ocupam de zona de emailing RCA-Ieftin. Am vrea sa verificam daca ai primit gresit emailurile, si sa facem corecturile de rigoare.

    Ne cerem scuze pentru eventualul deranj, iti trimit un email imediat.

    Multumesc.

      (Citează)

  7. Vorba aia: ieftin si bun. NOOOOOOT !

      (Citează)

  8. E mai ok să faci pe 6 luni dacă rămâi la acelaşi asigurator pentru că vei creşte în clasa bonus-malus la fiecare reînoire.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus