un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Mafia parlamentarilor în acțiune

18 Feb 2014  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Iată clasa politică românească în acțiune, cu personaj principal Valeriu Zgonea, mândrul președinte al Camerei Deputaților.

27 decembrie 2013

“Am dovedit încă o dată că deputaţii îşi fac datoria şi că nu obstrucţionează justiţia. (…) Cred că am demonstrat faţă de ultimii ani că Parlamentul României nu este scut pentru nimeni care încalcă legea în România”, a susţinut Zgonea.

Declarația a fost dată după ce Camera Deputaților a votat rapid pentru ridicarea imunității deputatului Gheorghe Coman, cel cu șpaga de 3000 de lei și whisky-ul “Jivas”.

17 februarie 2014

Deputatul PSD Vlad Cosma va fi cercetat în libertate. Camera Deputaților a decis cu 222 de voturi împotriva ridicării imunității sale, astfel încât parlamentarul nu poate fi arestat, așa cum cerea Ministerul Justiției, la solicitarea DNA. Numai 105 deputați au votat în favoarea ridicării imunității deputatului social-democrat.

Deputatul primise aviz negativ în privința ridicării imunității și în comisia juridică.

Diferența? Cel din decembrie, Coman, este deputat PPDD de-al lui Diaconescu, trecut ulterior la PC. Eliminarea lui din Parlament întărește, într-o oarecare măsură, PSD-ul, că sunt mai puțini parlamentari de-ai altor formațiuni politice, chiar dacă PC le este momentan aliat. Voturile au fost 190 pentru și 34 împotriva ridicării imunității.

Cel din ianuarie, Cosma, este chiar deputat PSD. Doar nu o să-l lase arestat pe unul de-al lor. Acum 222 de deputați au votat împotriva ridicării imunității. “Parlamentul nu este scut pentru nimmeni” și “deputații nu obstrucționează justiția”, nu?

Mafia politică este iarăși în acțiune, iar Zgonea pare un demagog pe cuvintele căruia nu te poți baza niciodată. Și nu-i decât președintele Camerei Deputaților.

sursa: Mediafax și Digi24.

    8 comentarii

  1. avem deputati si senatori reprezentativi pentru populatia tarii.Daca maine ar fi alegeri tot ei ar ajunge la malai prin votul poporului.Lipsa de educatie.

      (Citează)

  2. vezi ca e 17 feb 2014

      (Citează)

  3. Si una peste alta, tot ei interpreteaza si vor interpreta ca e “vointa poporului”. Adica si poporul ala din spate e la fel de prost cat sunt ei de corupti!

    Cica Victoras, la A3, n-a pomenit nici un cuvant de votul sau secret dat pt Cozma in Parlament. Cumea, asa le tremurau chiloteii ca-l rapesc pe unul de-al lor ca s-a mobilizat si VVP.

      (Citează)

  4. Pacat ca nu s-au pus si pariuri pe ridicarea imunitatii, castigam sigur. :)

      (Citează)

  5. Mama, daca citeste Daniela Petrescu articolul asta, da cu tine de toti peretii.

      (Citează)

  6. 27 decembrie 2014 ?

      (Citează)

  7. Total de acord.
    Nashu_mare cine e Daniela Petrescu?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus