un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

LG G2 Mini butonat la MWC Barcelona

28 Feb 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

G2 Mini nu este doar mai mic decât clasicul LG G2, un supertelefon în acest moment, ci au fost reduse și specificațiile hardware, după cum se pare că este moda “mini-urilor”. Astfel, LG G2 Mini vine cu următoarele:

  • ecran de 4,7 inchi (asta înseamnă “mini” acum) cu rezoluția 960 x 540 px,
  • procesor Qualcomm Snapdragon 400 la 1,2 GHz, 1 GB memorie RAM
  • 8 GB stocare internă, slot de card microSD
  • cameră principală de 8 megapixeli și frontală de 1,3 megapixeli
  • Android 4.4
  • baterie 2440 mAh

Singurul său punct forte este baterie, care la 2440 mAh pe un ecran de 4,7 inchi cu rezoluție scăzută ar trebui să țină mult și bine. În rest, mi-ar fi plăcut tare mult ca rezoluția ecranului să fie măcar un 720 x 1280 pixeli, restul specificațiilor fiind acceptabile spre bune.

Am utilizat telefonul câteva minute și nu i-am găsit nimic în neregulă, poate cu excepția faptului că este un pic gros la cei 9,8 mm ai săi. Funcționează bine, nu am sesizat lag (deși pe un telefon “proaspăt” nu prea-l sesizezi oricum), interfața LG are toate acele artificii plăcute, ba chiar la ele se adaugă Knock Code, posibilitatea de a debloca telefonul apăsând pe ecran în anumite puncte știute doar de tine, chiar dacă ecranul este stins. Practic introduci parola fără să aprinzi întâi ecranul, o idee bunicică.

LG G2 Mini vine în mai multe versiuni, cu unul sau două SIM-uri, 3G sau 4G. Observați în imaginile de mai jos și cele patru culori disponibile.

Rămâne de văzut prețul său, pentru că la astfel de telefoane “mini” acest lucru le decide succesul. Reduci hardware-ul, dar contează și cât de mult reduci prețul.
lg_g2_mini_1lg_g2_mini_2

lg_g2_mini_3lg_g2_mini_4

Sunt la Mobile World Congress Barcelona la invitația Orange România, cărora le mulțumesc și pentru roamingul oferit, fără de care n-aș putea scrie aceste articole. Urmăriți toată activitatea mea aici pe tag-ul MWC2014.

    8 comentarii

  1. g2 va primi knock code?

      (Citează)

    • @Florin: eu cred că va primi Knock Code la următorul firmware, să vedem ce raportează americanii sau coreenii la care apare întâi.

        (Citează)

  2. Stai asa, la MWC nu era G2 Mini cu shipset Tegra 4i @2.3GHz ?

      (Citează)

  3. chipset*

      (Citează)

  4. Mda , se caca pe ei cu specificatii de acum 3-4 ani
    Nu vad nimic notabil inafara de baterie intre acest telefon si Sensation-ul meu din 2011
    http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6077&idPhone2=3875
    De ce as da telefonul meu pe acesta ? Doar pentru ecran si baterie ?

      (Citează)

  5. Sincer , problema specificatiilor dupa parerea mea a fost incepand de la display – daca sa zicem partea hardware este decenta si se poate trai cu ea asa , rezolutia qHD pe cei 4.7″ sunt prea putini . (pana si X1 soul mini aduce de exemplu HD pe 4.5) . La ce specificatii are nu stiu daca se va vinde in vreun fel ! Poate doar sa aiba un pret imbatabil de sub 150E(ceea ce nu cred)

      (Citează)

  6. Sa vedeti de nu il va pune in vanzare la 300 euro lejereanu.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus