un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Lenovo Yoga Tablet primește îmbunătățiri importante

25 Feb 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Prima generație a tabletei Yoga de la Lenovo mi-a plăcut prin forma sa inedită, foarte simplu de ținut în mână sau pe masă, și prin autonomia generoasă. Aceleași modele au fost criticate pentru ecranul de mică rezoluție și procesoarele nu foarte rapide.

Ei bine, Lenovo a adus versiunea sa îmbunătățită: Yoga Tablet HD+ are rezoluția 1920 x 1200 pixeli, camera foto este una de 8 megapixeli, iar procesorul un Qualcomm Snapdragon 400 cu 4 nuclee. Autonomia rămâne de 18 ore. Va fi disponibilă din aprilie la un preț de 349 de dolari, ceea ce acum înseamnă 1150 lei plus TVA.

M-am jucat un pic cu ea la MWC și îmbunătățirile sunt imediat remarcate și binevenite.

Sunt la Mobile World Congress Barcelona la invitația Orange România, cărora le mulțumesc și pentru roamingul oferit, fără de care n-aș putea scrie aceste articole. Urmăriți toată activitatea mea aici pe tag-ul MWC2014.

    6 comentarii

  1. Ce GPU are?

      (Citează)

  2. Poate vrei sa spui 349 de Euro plus TVA pentru Romania.

      (Citează)

  3. Snapdragon 400 parca vine cu Adreno 305, am i right ?

      (Citează)

  4. Era incredibil de scumpa prima generatie pentru ceea ce stia sa faca ! EU chiar nu-i inteleg pe producatori , vor sa intre intr-o piata suprasaturata de produse de la cele mai slabe calitativ la cele mai finut lucrate (intradevar cu o forma noua inovatoare sa zicem si un acumulator mare) cu specificatii mediocre dar pret aproape de top ! Nu-i inteleg – aceeasi idee o au si “producatorii” romani , Evolio , eboda , infotouch , si mai nou utoq ii face pe toti ! Bineinteles cu ghilimele de rigoare – nu poti aduce un produs la fel cu unul deja binecunoscut in piata ca fiind bun , fiabil , corect dpdv pret /calitate la acelasi pret ! Fara inovatii fara nimic ci doar prin brandul propriu pus pe o bucata plastic !

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus