un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Alte oferte bune – aparent de Sf Valentin cumpărăm IT și electrocasnice

11 Feb 2014  ·

TEHNOLOGIE  ·

12 comentarii

Nu știu de când ziua Sf Valentin a devenit o ocazie de a cumpăra produse IT&C și electrocasnice pentru persoanele iubite, dar ofertele curg cu așa spor încât vă semnalez altele bune. Pe toate cele de la eMAG le puteți găsi AICI, cu ceva recomandări pentru “el” și “ea”.

kindle_paperwhiteKindle Paperwhite – 552 lei redus de la 669 lei
Prețul este foarte bun, iar aparatul este excepțional. Eu am cumpărat unul anul trecut, la un preț mai mare, dar sunt foarte mulțumit de el, autonomia este mare, iar ecranul cu lumină internă elimină nevoia unei veioze și nu-i deranjează pe cei din jurul tău atunci când ei dorm și tu citești.

lenovo_yoga_tablet_13Tabletă Lenovo Yoga de 8 inchi cu 3G – 1.099 lei redus de la 1.399 lei
Este tableta aceea cu formă specială, ușor de ținut în mână. La acest preț, este una dintre cele mai accesibile tablete de 7-8 inchi cu 3G incorporat. Review-ul meu AICI.

nexus_5_12Telefon Nexus 5 16 GB – 1.898 lei redus de la 1.999 lei
Îl știți deja. Acum cu o sută de lei reducere. Personal aș cumpăra oricând un LG G2 (review-ul meu), superior ca autonomie, difuzor și cameră foto, la oferta de 1.985 lei. Marketonline vinde varianta de 32 GB cu 2.199 lei.

Ceva reduceri la periferice Microsoft.

office_365_home_premiumOffice 2013 365 Home Premium – 389 lei la eMAG, cadou un mouse, sau 359 lei la PC Garage.
Am acest Office. Este valabil un an, dar oferă Word, Excel, Powerpoint, Outlook, Access, OneNote și Publisher în variantă completă desktop și poate fi instalat pe 5 computere.

acer_aspire_s3Ultrabook Acer Aspire S3 – 2.099 lei redus de la 2.599 lei
Un ultrabook portabil (17 mm grosime) și ușor (1,36 kg) de 13 inchi, dar cu procesor Core i3. Are 4 GB memorie RAM și 500 GB HDD.

bosch_tassimoEspressoare Tassimo cu 3 cutii de cafea cadou – 299 lei redus de la 439 lei
Eu am Dolce Gusto, dar înțeleg că și Tassimo sunt bune. Acum au prețul redus și 3 cutii de capsule cadou.

go_pro_hero3+_blackGoPro Hero 3+ Black Edition – 1.679 lei redus de la 2.099 lei
Este cea mai recentă ediție, 3+, cea mai bună ca performanțe, gama Black. Prețul este cu vreo 100 de lei mai ieftin decât la alte magazine.

logo_evomagEvomag are o campanie de Sf Valentin: cumperi oricare două produse ce sunt în stoc și primiți reducere 5% la cel mai ieftin dintre ele. Regulament aici, dar e lung și stufos.

    12 comentarii

  1. Mă tot uit la ultrabook-ul ăla dar comentariile privind coolerul-tractor mă fac să nu.

      (Citează)

  2. Mai taie din aia 1000 ron mai ieftin de la H3+ ! :D
    Care ar fi magazinele ce vind H3+ Black la 2679 RON? Nici abia lansata nu a fost atat! :D

      (Citează)

  3. @nwradu eroare, ca abia acum am vazut ca e modelul mai vechi. Din neatentie si putina graba nu am mai stat sa citesc toata descrierea. Scuze, my bad.

      (Citează)

  4. Eu m-am tot gandit ce sa-i cumpar “jumatatii” mele. Cam scumpe toate, dar m-am oprit asupra urmatorului obiect (sper sa nu ma bata): http://www.atexpc.ro/produs/58494-laptop-asus-x551ca-sx029d-cu-procesor-intel-celeron-dual-core

      (Citează)

  5. 1. NU exista Sf. Valentin, nici macar la catolici pentru ca a fost desfiintat din 1969 din motive de lipsa de dovezi si informatii privind existenta sa.
    2. Office 365 este o tampenie, te costa mult mai mult sa il folosesti 3 ani decat sa cumperi un 2007 o singura data. Si Office nu e la periferice.
    3. Campania evoMAG si in general orice campanie IT facuta de Vagina Day nu poate fi decat o tampenie pentru ca nu exista romantism in placi video si nici interes din partea fetelor pentru componentele IT.

      (Citează)

    • @Gaelex: de ce aș cumpăra Office 2007 și nu noul Office 2013? Mie îmi place acesta nou, am toate fișierele importante pe SkyDrive, interfața este mai bună etc.
      Normal că de-a lungul anilor costă mai mult. Dar plătesc câte puțin anual, așa că efortul nu pare foarte mare, și dacă peste 3 ani apare altul nou, voi trece la acela, nu rămân cu Office 2007 deși vom fi în anul 2016.

        (Citează)

  6. @Gaelex: Există sau nu, magazinele online îți oferă încă un “motiv” să-ți cumperi electronice și electrocasnice cu duba. That’s the point!

      (Citează)

  7. alo, domnu’ nwradu…totusi acel asus memopad costa acum 449 de ron nu 799 cum era in review-ul de acum un an. la banii astia e un fel de best buy pentru un incepator…

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus