un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Știrile vesele din zăpadă

30 Jan 2014  ·

GÂNDURI  ·

1 comentariu

Frezele Sfânta Varvara și Sfânta Parascheva vor fi scoase din tunelurile pe care le sapă pentru metroul din Drumul Taberei și utilizate pentru a da zăpada de pe bulevardele principale. Autoritățile au declarat că astfel noua linie de metrou va mai avea o mică întârziere, “dar nesemnificativă, doar 2 ani în plus”.
***

După închiderea școlilor, Oprescu a dispus și închiderea blocurilor. “Păi ce să fac dom’le? Cum să deszăpezesc străduțele dacă o grămadă de oameni le blochează insistând să iasă din casă, pe motiv că au de mers la muncă sau la Mega Image? Parcă ar fi copii mici, nu glumă!”, a declarat primarul pentru reprezentanții acestui blog.
***

Metrorex înregistrează un nou record de călători. Se pare că de la celebra iarnă din 1954 n-au mai circulat atât de mulți oameni cu metroul bucureștean.
***

Fiecare prefect de județ va primi un extemporal, iar vicepremierul Liviu Dragnea le va corecta lucrările. Prefectul de Teleorman s-a lăudat că știe deja două dintre întrebările ce vor fi puse, anume “numiți 5 comune înzăpezite din județul dumneavoastră” și “care este numărul optim de utilaje necesare pentru a deszăpezi 15 km de drum național”. Ultimul punct se pare că va fi un eseu de o pagină pe tema “argumentați că Traian Băsescu este vinovat de această ninsoare”.
***

Majoritatea lopeților de zăpadă ce se vând în magazine și benzinării sunt importate din Turcia sau Spania. Cândva mândria industriei românești, Fabrica de Lopeți de Zăpadă din Brăila este, paradoxal, înzăpezită și transporturile cu lopeți nu pot pleca spre magazine. Oamenii se tem că vor rămâne cu lopețile nevândute și la primăvară vor fi nevoiți să le arunce pe toate.
***

Angajații unei firme din business park-ul Iride din Pipera s-au revoltat astăzi după ce pizza comandată la ora 12 le-a fost livrată abia la ora 15. “Aveam un call la ora aceea, am mâncat abia la 16:30. O să fac ulcer”, s-a plâns un director de marketing reprezentanților acestui blog.
***

CFR-ul a anunțat că va oferi gratuit prezervative călătorilor ce pornesc acum cu trenul la drum. “Știți cum sunt trenurile acum, au întârzieri mari pe toate legăturile, încălzirea nu funcționează în vagoane, iar oamenii se mai apropie între ei. Un lucru duce la altul, unii se apropie prea mult. Nu că ar fi ceva în neregulă cu asta, că așa e tineretul acum, dar uneori întârzierile sunt atât de mari încât riscăm ca o femeie lăsată gravidă în tren să și nască tot în tren. Mai bine să aibă protecție la ei”, a spus directorul CFR. “Ar fi dificil cu nașterea în tren, dar măcar de botez ne-am descurca, sunt nași în fiecare garnitură”, a adăugat domnia sa.
***

Premierul Ponta a anunțat ca va impozita veniturile obținute din deszăpezirea mașinilor. “Am auzit că circulă grupuri de oameni care deszăpezesc mașini pentru sume între 10 și 50 de lei. Rog ANAF-ul să se asigure că plătesc impozit pe aceste venituri și să le verifice codurile CAEN.”
***

Un bucureștean a sunat la Poliție după ce nu și-a mai găsit mașina în fața blocului. “Eu am un Smart, mic rău și alb pe deasupra. Nu-l mai văd în toți acești nămeți. Știu că-i aici, aud bip-bip-ul când îl descui, dar nu-l pot găsi în atâta zăpadă”. Până la urmă, după mai multe ore de căutări, un pădurar a fost primul care a ajuns la mașina respectivă.
***

Dramă lângă un bloc din zona Titan. Locatarii care deszăpezeau trotuarul s-au luat la ceartă cu locatarii care doar îi fotografiau și îi dădeau pe Facebook cu mesajul “iarnă grea în București, am ieșit la lopată”. Deși grupul celor cu Facebook era de trei ori mai numeros, lopețile din mâinile celor puțini au făcut diferența.
***

McDonald’s-urile din țară au găsit o metodă inedită de a deszăpezi unitățile McDrive. Șoferii de pluguri de zăpadă primesc gratuit un meniu, singura condiție fiind să comande din mașină.
***

Un buzoian a înmatriculat la Poliția Rutieră o sanie cu patru câini husky. “Am auzit că ceva 4×4 e perfect pentru vremea asta și asta am luat. 4 câini cu 4 picioare fiecare, second-hand din Finlanda, puțin alergați, au fost ai unei bătrâne care nu mergea prea mult pe an, doar până la magazinul din preajmă și atât”.

Ne distrăm, dar dacă vă este frig în casă, citiți ghidul meu pentru aeroterme, convectoare, radiatoare și calorifere electrice. Nu uitați, aveți nevoie de mâine calde pentru a înjura link-urile afiliate!

    1 comentariu

  1. Uite şi asta. Românii se descurcă de minune cu maşina prin zăpadă. https://www.youtube.com/watch?v=YTvAR0FzTjc

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus