un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Strada Buzești este aproape gata

18 Dec 2013  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Refacerea și lărgirea străzilor Buzești și Berzei sunt aproape gata, după cum puteți vedea din fotografia de mai jos, făcută de la etajele superioare ale unei clădiri din zonă. Pe acel bulevard din imagine circulația este momentan interzisă. Trebuia să fie gata din septembrie, apoi octombrie, acum sperăm să fie deschisă circulația în acest an. Ar mai fi de lucru doar la calea de rulare a tramvaiului, benzile auto fiind gata.

Deschiderea acelor străzi ar reduce foarte mult drumul din zona Eroilor spre Piața Victoriei (cu roșu), care momentan este un zig-zag pe străduțe înguste cu multe semafoare și gropi (cu albastru). Începe să se vadă ceva bun ieșind după atâtea scandaluri și demolarea halei.

    7 comentarii

  1. nu-i nici o sansa sa dea drumul anul asta.

    azi puneau firele pe stalpi pentru tramvai, dar nu exista nici un semafor sau stalpii pentru acestea. Si n-au cum sa-i dea drumul fara semafoare ca se face prapad.

      (Citează)

  2. Observ din poză ce parcare… ăstaaaa, pardon, pistă de bicicliști mișto au făcut lângă trotuar. Și cum e gândită ea să dispară chiar înainte de intersecție și să apară după, pentru că, e un lucru știut, bicicliștii poseda in majoritatea lor tehnologia teleportării.

    În rest numai de bine, abia aștept să se mai „curețe” un pic zona odată cu reluarea circulației.

      (Citează)

  3. Să vezi ce fun o să fie cînd vor trebui să spargă un pic asfaltul pe la linia de tramvai şi să-l toarne din nou, mai ales pe Buzeşti, unde idioţii au acoperit cu beton şinele de tramvai… Alţi bani, altă distracţie.

      (Citează)

  4. Liniile de tramvai sunt gata…firele de tensiune pentru tramvai si ele sunt pe pozitie.
    @Alex: asfaltul nu se sparge…o sa-l taie (asta daca nu au fact-o deja) si o sa puna o chestie elastica…penmtru a lasa liniile de tramvai “sa lucreze” la caldura sau la frig.

    mai sunt de pus semafoarele…eu zic ca pana de Craciun o sa se circule…se lucreaza foarte intens…

      (Citează)

  5. da, de vreo luna asa s-au activat in mod miraculos…

      (Citează)

  6. S-au activat pentru ca au primit bani.
    In alta ordine de idei, ma enerveaza ca unii (multi) concitadini ii vor bifa lui Oparescu o noua realizare in loc sa-l injure cu patos ca 3 ani jumate a lasat zona in praf si noroi. (s-a inceput in martie 2010, trebuia terminata in 2011). Cam toate proiectele s-au lalaaaaaaiiiiit sub Oprescu, care s-a dovedit unul din cei mai slabi primari de la revolutie incoace.

      (Citează)

  7. Dora Vulpescu (aVocatie.ro)

    18/12/2013 la 11:23 PM

    Linia de tramvai a fost folosita ca o adevarata parcare de la Victoriei pana la intersectia cu Occidentului. Sunt curios unde o sa se parcheze cand se va da drumul la tramvai. Oricum, cred ca ceva vreme o sa stea tramvaiul din cauza unor aiuriti care vor parca pe liniile de tramvai :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus