un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Spui ce vrei de Crăciun și câștigi o pereche de căști Denon

16 Dec 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

Cei de la magazinul HD Zone au un concurs unde poți câștiga o pereche de căști Denon DN-HP500, din acelea mari de pus peste ureche, pentru cine-și face o listă de cadouri dorite de Crăciun de pe site-ul lor și o dă apoi și pe Facebook. Detaliile sunt pe HDzone.ro sau pe pagina HDzone de Facebook.

Am făcut și eu o listă (și cont pe site, dar se face direct, fără emailuri de confirmare). O listă decentă, n-am mers pe boxe de 120.000 de lei perechea, ci pe ceva chiar uman, că poate vreți să mi le cumpărați de Crăciun: CD player Denon 720AE, care poate rula și MP3-uri, inclusiv de pe USB, dacă nu vrei chiar cea mai bună calitate, un amplificator tot Denon, că-mi plac japonezii, de 2 x 85 W pe 4 ohmi și o pereche de boxe Canton de podea. Ca să fie totul complet, am pus și un subwoofer Canton, dar acesta chiar este opțional. Mă mulțumesc cu primele trei aparate, mulțumesc.

Dacă vă înscrieți și voi, să-mi spuneți dacă aveți propuneri mai bune cam în aceeași sumă de bani.
hdzone_mos_craciun

    6 comentarii

  1. Fara subwoofer (sacrilegiu pentru muzica), pune un amplif Marantz PM-6004 (mereu mi-a placut cum suna combinatia Marantz + Canton, un sunet nemtesc), un CD-player Marantz 5004 (ar fi mers si un Blu-ray player), iar boxele sunt cele mai ieftine Canton de podea, insa se achita de sarcinile trasate fara probleme.
    Sau mai exista si varianta NAD C326BEE + C515BEE + Monitor Audio BX6, am avut combinatia NAD + MA si suna foarte bine impreuna, ceva mai cald decat Marantz + Canton.
    O sa ma inscriu si eu, insa cu ceva mai high-end, for the fun of it. :)

      (Citează)

    • Păi ce-ai cu un subwoofer? Nu mă refer să vibreze casa, ci subtil așa, să dea un fel de bold anumitor sunete. Mie mi se pare că fără un pic de bass foarte multă muzică sună cam fals.

        (Citează)

  2. Boxele hi-fi bune te vor face sa nu mai simti nevoia unui subwoofer dedicat, ofera ele suficient bass – alege un model cu bass reflex spre podea eventual. Poate la un film sau un joc de actiune sa simti nevoia de subwoofer, dar atunci mai degraba iei 5.1, insa pentru muzica trasa bine (flac/ape, mpc daca n-ai de ales) boxele sunt suficiente. Eventual daca chiar nu esti multumit de sunet cred ca poti adauga unul ulterior. :)

      (Citează)

  3. Optiunile mele ar fi: Canton-Gle 436-Boxe Compacte-Alb, Marantz-PM6005-Amplificator integrat-Argintiu-Auriu, Denon-DCD-720AE-CD Player-Argintiu.

    La fel as renunta la subwoofer. Sistemul este de o calitate foarte buna si din punct meu de vedere surround-ul si sunetele joase sunt suplinite.

      (Citează)

  4. Pioneer CS-7070

      (Citează)

  5. Când se anunță castigatori?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus