un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

GoClever Insignia 5x – preț bun pentru un smartphone de 5 inchi cu două baterii incluse

6 Dec 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Dintre telefoanele “ieftine” care au apărut în ultima vreme merită menționat GoClever Insignia 5X. În primul rând are un mare avantaj: în cutie primești două baterii, una de 2000 mAh și alta de 4000 mAh.

Apoi, specificațiile hardware sunt excelente pe hârtie. Telefonul costă 999 lei și îți oferă:

  • ecran de 5 inchi full HD
  • cameră de 13 megapixeli
  • Android 4.2
  • procesor quad-core de la Mediatek cu 1 GB memorie RAM și 4 GB stocare internă.

Sper că are și slot de card microSD, că pe site-ul GoClever nu-i trecut. Toate acestea pentru 999 lei și cu un design bunicel? Nu-i rău deloc, singurul dezavantaj fiind acel 1 GB de memorie RAM; tare l-ar fi ajutat 2 GB.

Ca dimensiune, se specifică o grosime de 9 mm cu bateria de 2000 mAh. Așteptați-vă ca cea de 4000 mAh să crească grosimea la 15 mm și să arate ca un telefon cu o cocoașă în spate, dar faptul că le primești pe amândouă în preț este un mare avantaj. Toate acestea sunt pe hârtie, desigur, așa că trebuie văzut și ce calitate are ecranul, cât de bună e carcasa, cum ies fotografiile și tot restul înainte să ne entuziasmăm de tot.

goclever_insignia_5x_1goclever_insignia_5x_2

Pentru cei care nu știu, pe eBay poți găsi baterii chinezești de mare capacitate pentru aproape orice telefon, cu tot cu un nou capac spate. Iata una de 6500 mAh pentru SGS 4.

    9 comentarii

  1. Radu, una este sa primesti bateriile asta in pachet direct de la producator si alta sa fie after market de la cine stie ce no name brand chinezesc. Plus ca pretul lui GALAXY S4 stim si noi care este fata de 999 lei la INSIGNIA 5X.

    Pacat ca GOCLEVER aduce INSINGINIA 5X doar la Cel.ro, in prima faza.

      (Citează)

  2. Dar Radu nici n-a zis că ar fi unul și același lucru.
    Sunt curios dacă între timp cel.ro a introdus și posibilitatea de a primi telefonul fără ecran spart. Măcar ca serviciu premium.

      (Citează)

  3. Firma unde lucrez importa si comercializeaza produse GoClever (tablete, telefoane). Sunt ieftine si incredibil de proaste.
    Bani aruncati pe fereatra.

      (Citează)

    • @Xelagn: am avut și eu un navigator GPS acum niște ani, n-am fost impresionat. Dar na, la 999 lei primești mai multe decât la celelalte chinezisme de pe piață.

        (Citează)

  4. @Emil – Siiigur calitatea bateriei de la GoClever e peste no name-urile chinezesti. Poate chiar peste HTC, Sony, etc

      (Citează)

  5. Hai, mă, că mai sunt telefoane quasi-no-name cu „baterie cu cocoașă”, de dracu, te-ai apucat să lauzi device-uri pe care nici măcar nu le-ai pipăit?

      (Citează)

  6. Cine se pricepe ia de la Mugen Power, tin cam 2 ani bateriile lor dupa care le scade brusc capacitatea de retinere a incarcarii.

    La 1000 de lei intra in teritoriul Xperia L sau peste Moto G care sterge pe jos cu orice concurenta si asta doar pentru 200 de Euro ceruti pentru varianta de 16Gb.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus