un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Biblioteca de weekend

11 Dec 2013  ·

GÂNDURI  ·

Spune-ți părerea

carti_rraAnunț de la Radio România Actualități:

„O bibliotecă – spunea Emerson – este un cabinet magic în care există multe spirite vrăjite”. Aceste spirite se trezesc atunci când le chemăm. Cu alte cuvinte, dacă nu deschidem o carte, aceasta rămâne un lucru între alte lucruri. Însă când o deschidem, când cartea se întâlneşte cu cititorul său, atunci are loc actul estetic, altminteri cartea rămâne ceva lipsit de viață.

În fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 7.20, Radio România deschide porțile lumii cărților la Biblioteca de Weekend. Emisiunea este o invitație la o călătorie fabuloasă în biblioteci reale sau imaginare, o poartă către cărți uitate pe rafturi de bibliotecă sau către cărți care reflectă realitatea zilelor noastre.

Vă invităm la un stop de artă și cultură pe frecvențele Radio România: http://www.romania-actualitati.ro/rrapages/view/1454 .

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a Radio România, www.facebook.com/RadioRomania sau pe site-ul romania-actualitati.ro.

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus