un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A fost lansat un nou Gran Turismo

8 Dec 2013  ·

GÂNDURI  ·

5 comentarii

A fost lansat un nou joc Gran Turismo pentru Playstation 3 (și viitorul PS4, bănuiesc), deja ajuns la a 6 ediție a acestei serii celebre în lumea jocurilor pe consolă. De ce celebră? Pentru că mașinile sunt foarte bine modelate, circuitele la fel, iar această ediție include 1200 de autovehicule.

Mai mult, în curând va fi disponibil în joc și noul BMW M4 Coupe, o mașină care nu a fost încă oficial prezentată și apariția în joc va corespunde probabil cu prezentarea oficială a modelului în lume; e un fel de premieră digitală și un parteneriat care dovedește bunul renume al seriei GT în acești 15 ani.

Eu l-am jucat la lansarea pentru presă/bloguri, unde am folosit chiar un volan pentru a da câteva ture cu un Mercedes SLS și un BMW M3 de curse. Arată excelent și distracția crește și mai mult dacă intri în multiplayer.

Citez doar două puncte din comunicatul primit:

  • Un „garaj” impresionant de autoturisme – GT6 include în total peste 1.200 de mașini, dintre care 120 nu au mai fost prezente în iteraţiile anterioare ale seriei. Mai mult, fanii se pot aștepta la extinderea selecţiei de automobile dispnobile, cu modele de stradă, mașini istorice dar și bolizi de curse, precum cei utilizaţi în cadrul FIA GT3, a seriei Le Mans sau în Nascar. Pentru o experiență inedită, fanii pot debloca un eveniment special, care le va permite să conducă vehiculul selenar Lunar Rover.
  • Circuite faimoase – Gran Turismo continuă să recreeze cele mai spectaculoase piste din lume indiferent, adăugând noi circuite reale precum Silverstone, Ascari Race Resort, Goodwood Hillclimb, Willow Springs International Raceway, Brands Hatch, circuitul australian Bathurst Mount Panorama, dar şi creaţii originale precum Gran Turismo Arena, Matterhorn și o variantă revizuită a Apricot Hill Raceway.

Jocul se găsește în magazine astfel:

gt6_lansareGran-Turismo-6-36

    5 comentarii

  1. Sincer vorbind Gran Turismo a devenit o gluma de cand a fost anuntate acele microtranzactii pentru el, fiind nevoie sa dai 120$ de dolari pentru a avea creditele necesare pentru cea mai scumpa masina din joc.

    Nu e prost cel care cere, dar cu asemenea miscari nu o sa-ti faci fani noi.

      (Citează)

  2. PS4 e deja lansat, de ce “viitorul”?

      (Citează)

  3. Am GT5, il joc pe PS3 de placere insa ma deranjeaza foarte tare ca modul cariera este ciudat. Iti poti alege masini mult prea bune in comparatie cu oponentul AI.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus