un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Vodafone și Orange la Black Friday

28 Nov 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

8 comentarii

De astăzi Vodafone face niște promoții de Black Friday pe www.vodafone.ro/shop, totul se termină pe 1 decembrie.

Orange face promoții de la începutul săptămânii și le va încheia tot pe 1 decembrie, le puteți vedea pe Orange.ro

Alte magazine la care să vă uitați pentru promoții de Black Friday la finalul acestei săptămâni: Clickshop, Koyos, Quckmobile, F64, restul din lista de aici.

    8 comentarii

  1. 60 de euro pe luna abonament? hahahaahhahhahaahahahahaahhaahahaaha

      (Citează)

  2. Super reducerea de la Galaxy Trend

      (Citează)

  3. Nu va mai intelege nimeni nimic despre Black Friday. Aaa, poate un singur lucru – nu prea merita sa astepti.

      (Citează)

  4. La vomafone e bataie de joc la prelungire , iphone 4s (deci “vechitura”) doar 230 cu abonament de 29 E , ce gluma proasta …

      (Citează)

  5. Eu am prins azi noapte la 12 Huawei Ascend P6 cu Red 29 (prelungire) la 1EUR (redus de la 124EUR).
    Acum nu mai e in stoc

      (Citează)

  6. După dezastrul de anul ăsta, nimeni nu va mai aștepta Black Friday cu prea mare interes.

    On-topic: am comandat acum un telefon la Vodafone cu prelungirea abonamentului pe 24 de luni, am primit 55 de euro discount (40 pentru Black Friday – deși e joi + încă 15 euro că m-am abonat la newsletterul lor).

      (Citează)

  7. O strategie de marketing pentru atragerea de clienti noi. Daca faci abonament nou primesti telefon gratis( gratis vb vine, ca iti pune un pret la abonament de te indoie timp de doi ani). Pt clientii deja existenti in retea nu se aplica….am incercat eu….imi iesea un Samsung S3, la 230 de lei cu prelungirea abonamentului pe inca 2 ani, si bineinteles un pret mai mare la abonament! Asa ca ……

      (Citează)

  8. Voucherul de 15 Euro nu se deduce din comanda de BF. Mai mult, nu il poti folosi decat saptamana viitoare. Dupa ce 8 Decembrie nu mai e bun voucherul.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus