un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Tricouri de la Tu.ro

11 Nov 2013  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

Nu știu cine-i în spatele site-ului de tricouri amuzante tu.ro, dar îmi place foarte mult interfața și ce poți face pe acolo.

De exemplu recent am descoperit că-ți poți face un wishlist cu produse, chestie normală și pe care o recomand tuturor magazinelor, dar la ei poți sa promovezi ulterior acel wishlist prin bannere care anunță cât timp mai este până la ziua ta. Le pui pe site-ul tău ca să știe lumea ce să-ți ia. Foarte bună ideea.

Multă lume m-a întrebat de unde am luat tricourile cu ingineri și Star Trek pe care le puteți vedea mai jos. De aici. Iar acum văd că au și secțiunea hanorace.

Nu în ultimul rând, datorită comenzilor și afilierii (btw, sper sa intre într-un sistem real de afiliere precum Profitshare sau 2Parale) am strâns niște puncte, numite la ei tu-uri. Cu un număr de tu-uri poți să propui pentru vânzare un tricou creat de tine, așa că acum îmi storc creierii pentru idei mișto de tricouri. Dacă aveți sugestii, vă ascult cu plăcere.

    18 comentarii

  1. Câți lei înseamnă 39 roni?

      (Citează)

  2. @Cristian Banu
    Cred ca 39 de lei, da’ nu-s sigur :D

    Credeam ca s-a terminat de mult tampenia cu RON. Vad numai ca s-a dus intr-o directie gresita, acum exista si pluralul, “roni”. Poate-s eu mai prost, da’ aveam impresia ca RON e un cod ISO…. asa ca tare as vrea sa-l cunosc pe ala ce o venit cu ideea de a folosi “roni”, sa-l intreb daca a fost scapat de multe ori in cap cand a fost mic.

      (Citează)

  3. http://img824.imageshack.us/img824/2292/37pu.png

    Asta e primul tricou pe care l-am gandit acum ceva timp si am sa mi-l imprimez..candva.

      (Citează)

  4. Si eu am un tricou de la tu.ro. Foarte bun, calitate tricou, calitate imprimeu.

      (Citează)

  5. @Radu

    Multumim pentru articol. In spatele tu.ro e agentia Amorphys Design si folosim platforma custom dezvoltata de noi – http://www.sapiental.com

    Wishlist-ul mai are o functionalitate pe langa cea descrisa de tine. Poti sa adaugi si zilele de nastere ale prietenilor, rudelor, etc. si te anuntam cand “e pe vine” sa nu ramai descoperit.

    Da, avem si hanorace si cani asortate http://www.tu.ro/cadouri-cani-haioase.html si multe altele. Vorba metadescrierii din home: “Veniti si va minunati!” :)

    Referitor la afiliere, am analizat deja optiunea de a intra intr-o retea si nu credem ca se va intampla in viitorul apropiat. Ne-a mai zis un afiliat mare de chestia asta. Sistemul nostru e la fel de “real” ca si celelalte, chiar suntem mai flexibili (metode de plata, cereri, etc.). Singurul dezavantaj pentru un afiliat ar fi ca sta cu castigurile impartite dar la cate optiuni sunt in .ro nu ar trebui sa fie o problema.

    Si cu tu-urile, nu poti sa propui un tricou pentru vanzare. Exista in trecut o sectiune de idei insa veneau foarte multe si nu aveam timp sa le analizam. Tu-urile au o valoare in bani si pot fi folosite pentru a plati partial sau integral comenzi viitoare. Dar, daca ai o idee, poti sa mergi in designer si sa faci un tricou personalizat, se salveaza un link ca asta http://www.tu.ro/tricouri-personalizate.html?d=37499528 unde poti sa adaugi id de afiliat si sa-l promovezi.

    @Cristian si @Sabotor

    Daca intrati la http://www.tu.ro/despre_noi.html veti intelege de ce folosim roni. Speram sa nu ramaneti suparati pe noi din cauza ca scriem preturile asa. Si pentru ca saptamanal primim cate un mail cu “ce sunt aia roni?” chiar am adaugat in headerul site-ului un link pentru conversia roni/lei :)

      (Citează)

  6. Sunt tare frumoase si de calitate.

      (Citează)

  7. Star Wars, nu Star Trek

      (Citează)

  8. E nava din star trek acolo, asta-i șmecheria tricoului.

      (Citează)

  9. Mie mi-ar plăcea să-mi pot schimba mailul folosit la înscriere pe site. Am văzut că nu se poate :)

      (Citează)

  10. Se foloseste printare digitala ?

      (Citează)

  11. @Revo

    Un mail la “eu arond tu punct ro” si se rezolva. O sa incercam sa ne aducem aminte de ce nu permitem schimbarea si sa vedem daca modificam.

    @Andreiexe

    Folosim mai multe metode in functie de nevoi. Detalii complete gasesti aici http://www.tu.ro/tricouri-personalizate.html?info=cantitate

      (Citează)

  12. @nwradu Ce zici de asta ?http://i941.photobucket.com/albums/ad256/ExecutorRO/nwradu.jpg

    E inginerul din TF2 daca vrei iti dau si PSD-ul unde l-am facut .

      (Citează)

    • @Andreiexe: mulțumesc, dar nu vreau sa-mi fac tricou cu mine. Nu am niciunul, deși văd că unii poartă tricouri cu logo-ul blogului lor pe ele. Mie mi se par ridicole.
      Aș crea tot niște tricouri funny, în stilul tu.ro.

        (Citează)

  13. @ Andrei.exe
    E prea malefic.
    Radu emana inocenta.

    PS:
    O sa-mi caut imprimanta.
    Vreau ca tricourile mele sa fie cu adevarat unice.
    In cazu asta cea mai importanta e ideea.

      (Citează)

  14. Cred că am fost printre primii care și-au luat tricouri de la ei. Acum mulți ani. Mi-a plăcut calitatea și un fel de sistem de puncte / comandă. “333 half evil pe fond negru arata bestial”, “pana mea” ajuns o vreme tricou de pijama a făcut furori la ceva ieșiri la munte… și parcă mai aveam.

    Dezvoltasem un mic business cu amicii și am plasat câteva comenzi mai mari, eu plăteam transportul până la mine și mă ocupam să le duc personal apoi fiecăruia; rămâneam cu punctele.
    Toate bune și frumoase până când am ajuns să solicit 1 sau 2 tricouri pe baza punctelor acumulate. S-a tăiat firul, comunicarea era o problemă, în final n-am mai primit nimic; am dat parca vreo 2 mailuri, apoi am lasat-o baltă, fără vreun alt răspuns.

      (Citează)

  15. Chiar, cum e printarea? Folie termostransfer sau dirept pe tesatura?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus