un blog de Radu Dumitru

Uitați-vă și pe canalul meu de YouTube.

Smiley devine ambasador UNICEF

15 Noi 2013  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

smiley_unicefSmiley a fost numit săptămâna trecută ambasador al bunăvoinței pentru UNICEF România, alăturându-se astfel Andreei Marin și lui Gheorghe Hagi.

Îl admir pe Smiley pentru câte face. Manager de artiști, casă de discuri, cântă, e la Vocea României și la Românii au talent, acum și UNICEF. Ziua lui pare a avea 38 de ore, iar acesta este de obicei semnul unui om mai capabil decât alții.

Am uitat să vă spun, dar acum o lună am donat câștigurile din afiliere din luna august către UNICEF – campania “Privește întâi copilul”, după cum am promis atunci. A durat ceva să le încasez, dar am donat întreaga sumă, nu doar cea care ar fi rezultat dacă opream întâi taxele datorate statului.

donat_unicef

În altă ordine de idei, e plin netul de oameni care împart link-uri afiliate sub pretext de “ce ziceți, merită asta banii aceștia?” sau “gata, merge site-ul X”. Unul n-ar dona însă 10 lei. Speram ca ideea asta cu banii donați din afiliere să prindă măcar la încă cineva, măcar unul. N-am cerut-o nimănui, dar nici nu-i așa rea ideea ei.

  3 comentarii

 1. Adevarul e ca face eforturi imense sa participe la Vocea Romaniaei si Romanii au talent, nu stiu cine ar mai accepta sa lucreze pe asa “salarii” mizerabile de cateva zeci de mii de coco.

    (Citează)

 2. hai ma, ce naiba? cum ar fi sunat stirea asta? “Smiley a refuzat sa fie ambasador UNICEF, motivand ca e prea ocupat” :))))))
  nu e ca si cum ar trebui sa stai 8 ore pe zi la biroul de ambasador :))
  e titlu onorific. probabil o sa prefere ca gagicile sa i se adreseze in pat cu “-domnule ambasador, am fost o fetita rea”

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus