un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cât am de donat la UNICEF?

4 Sep 2013  ·

GÂNDURI  ·

17 comentarii

S-a terminat luna august, în care vă spuneam că donez toate comisioanele obținute din afilierea Profitshare către UNICEF, în campania lor de ajutorare a copiilor cu dizabilități. A fost o lună bună.

Rezultatele sunt cele de mai jos. 620 de lei comisioane deja aprobate, încă 97 lei în așteptare. Despre cele șocant de mari anulate nu are rost să vorbim, am cerut eu o explicație, am primit-o, am fost mulțumit de ea.
profitshare_septembrie

Acum urmează să obțin banii (întrucât Profitshare tocmai a trecut prin schimbări majore, aștept să fie validat contractul pe care l-am trimis) și voi dona ulterior valoarea care rămâne după impozitare. Dacă durează prea mult, donez de la mine și îi recuperez ulterior de la eMAG. Puteți dona și voi direct, chit că-i vorba de 10-20 de lei, pe site-ul UNICEF.

    17 comentarii

  1. Exagerat de mult a fost anulat. E ceva normal sa fie o suma asa de mare?

      (Citează)

    • Nu. Au fost ceva vânzări corporate, un buyer a ajuns cumva să aibă un cookie de-al meu, dar vânzările corporate nu se includ în profitshare, că acolo sunt negociate discount-uri separate și interfața eMAG este folosită doar pentru a nu mai da comanda prin fax/email. Asta a fost explicația și mi se pare rezonabilă.

        (Citează)

  2. Si de ce? nu tot tu ai generat vanzarea? Daca eu aduc 10 clienti corporate nu primesc comision?

      (Citează)

  3. @sorin:

    lol, tu stii cum ajunge un client sa fie numit “corporate”? :D

      (Citează)

  4. Am o intrebare legata de comisioanele “coporate” anulate, este specificat in contractul dintre afiliat si Conversion Marketing ca in cazul de genul acesta comisioanele se anuleaza? Din ce am citit eu, nu, deci eMAG isi dau iar in petec. Puteau macar sa ofere ei banii aceia la Unicef, ieseau cu fruntea sus din situatie.

      (Citează)

    • @Dragos Bunea: apropo de “Puteau macar sa ofere ei banii aceia la Unicef, ieseau cu fruntea sus din situatie.” am uitat să spun că nu cred că cineva de la eMAG știa despre ce vreau eu să fac cu banii. Sistemul de anulare a comenzilor este automat, afilierea a automată, sunt probabil mii de comisioane zilnic. Nu analizează nimeni în așa detaliu încât să remarce treaba asta.

        (Citează)

  5. Dap, m-a lamurit Claudiu “Nu se acorda comision pentru Cardurile Cadou achizitionate din eMAG.ro si pentru comenzile de tip “Corporate” cu discount sau beneficii.” Mie nu mi-a sarit in ochi cand am citit.

      (Citează)

  6. Gata, am rezolvat problema clientului corporate…

      (Citează)

  7. Inseamna ca asta am patit si eu luna trecuta…cumpara cineva in veselie frigidere si aragaze pe linkurile mele. Cand am vazut cate comisioane in asteptare aveam, deja ma gandeam la renovat casa… :) Apoi au inceput anularile.

      (Citează)

    • @cartus: dacă ai nelămuriri, poți cere o explicație. Eu am trimis email pe adresa oficială profitshare și mi s-a răspuns după câteva ore.

        (Citează)

  8. Și, deși fac afiliere, astea sunt momentele în care îți pui întrebări. Și dacă nu erau vânzări corporate, ci doar comenzi mari pe firmă?

      (Citează)

    • @Andrei: toate comenzile respective au venit din același link de afiliere, deci cel mai probabil chiar este o singură persoană care dă comanda.
      În plus, comenzile erau de forma “10 televizoare același model”, “3 laptopuri si o geanta”, “4 tablete același model”, chestii care clar țin de distribuție. Nu știu mulți asta, dar eMAG vinde și către alte magazine online din România, care apoi revând marfa clienților lor.

      Și dacă nu ar fi așa, tot nu am ce face.

        (Citează)

  9. “Despre cele șocant de mari anulate nu are rost să vorbim, am cerut eu o explicație, am primit-o, am fost mulțumit de ea.”
    A scris omul asta in articol, toti de asta il intreaba…
    Felicitari ptr. idee si donatie!

      (Citează)

  10. Eu as fi scos din poza aia cu Anulate ca sa nu mai existe nici un fel de discutii. Ca altfel se vor gasi mereu oameni care sa creada in teoria conspiratiilor.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus