un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Deștepți în acțiune: a sărit pe spectatori de la 12 metri înălțime

19 Nov 2013  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

Un cântăreț foarte inteligent, rapperul Watsky, s-a urcat la 12 metri deasupra scenei și de acolo a sărit pe fani. În mod șocant, aceștia n-au vrut să-l prindă. Din păcate, rapperul n-a pățit nimic, dar doi spectatori au ajuns în spital și, sper eu, atunci când vor ieși de acolo îl vor da în judecată ca să-i ia tot ce are.

watsky_1watsky_2

Clipul e mai jos.

sursa: Digi24.ro

  3 comentarii

 1. Vezi si clipul asta: Dee Snider povestind despre prima si singura lui experienta in materie de stage diving (bineinteles, s-au dat toti la o parte… “it was like the Red Sea, I felt like Moses for a minute” :D )

    (Citează)

 2. http://www.youtube.com/watch?v=Wvm9UUCNeCE

  Și după vezi clipul ăsta.

    (Citează)

 3. mirarea mea e ca nu e rocker :)

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus