un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Unboxing la ceasul Galaxy Gear. Ce să testez?

17 Oct 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

21 comentarii

Am un Samsung Note 3 și un Galaxy Gear, primite de la Orange România prin programul Smartphone Tester, semn că în curând apar acolo și la vânzare. Până apucăm să povestim mai multe, uitați mai jos un unboxing și vă aștept în comentarii cu sugestii despre ce-ați dori să testez la telefon și la ceas.

    21 comentarii

  1. vezi daca face impresie intr-un club de fite!

      (Citează)

  2. Sau intr-un loc public aglomerat, raspunzi la… ceas zicand:
    – Aici Dumitru. Radu Dumitru. Tinta e in vizor…
    Neaparat la costum si filmat cu camera ascunsa.

      (Citează)

  3. Ultima data cand a facut din astea, a iesit asta:

      (Citează)

  4. vezi daca ramane ora in urma :D

    …si ce este sub suruburi

      (Citează)

  5. Sunt curios cât tine bateria ca regular use.

      (Citează)

  6. Nici o problema, bo$$.

      (Citează)

  7. sunt curios sa imi spui o parere sincera, e suficient de “smart” sa merite 250 de lire cat e pe amazon? sau ce are in plus fata de Sony SmartWatch 2 (care e 112 lire)? sunt interesat dar parca as astepta versiunea 2-3.. sa se mai lucreze putin la tehnologie. review-urile sunt dezamagitoare

      (Citează)

    • @john: nu. Mi se pare un gadget scump cu puține funcții reale, este pentru cei cu bani care vor să se laude că au așa ceva la mână.

        (Citează)

  8. Radu, vezi dacă poţi să-ţi chemi Fordul la scară când întârzii undeva.

    @John, tot 1300 lei e şi pe la noi.

      (Citează)

  9. pentru inceput…destruction test

      (Citează)

  10. will it blend?

      (Citează)

  11. Utilitatea lui.

      (Citează)

  12. vreau sa vad o chestie: cand ai mana in jos pe langa corp ecranul ar trbui sa fie stins iar cand ridici mana ca sa te uiti la ceas is curios daca se aprinde automat ecanul fara sa-l atingi.

      (Citează)

  13. @radu hmm cam nasol doar 95%. M-as fi asteptat la 100% la un asa aparat, la valoarea lui. Altfel nu corespunde cu ideea de ceas. E nenatural sa rotesti bratul ca sa vezi ceasul apoi sa mai faci inca o miscare cu mana dreapta ca sa-i atungi ecranul sau sa apesi vreun buton ca sa vezi in cele din urma ora. Eh nu-i nimic mai au de lucru. Deabia au intrat in domeniul asta, au timp de perfectionat.

      (Citează)

    • @Razvan: e complicat de făcut bine. Nu vrei să-l faci să se aprindă de la orice mișcare, că altfel s-ar activa non-stop la mână. Vrei să recunoști mișcarea de ridicare a mâinii, ceea ce nu-i chiar ușor, că fiecare o ridică altfel. E ca la telefoane, toate gesturile acelea de “apelează contactul când duc telefonul la ureche” nu funcționează mereu.

      Totuși, în cel mai rău caz, mai dai un pic din mână și se aprinde.

        (Citează)

  14. Testeaza-i camera :D
    Sunct curios ce calitate au pozele.

      (Citează)

  15. Mi-a atras atenţia briceagul cu care ai deschis cutia …
    Ce model este? Poţi face un review pentru el?

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus