un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Reclame la Galaxy Gear: A long time coming

7 Oct 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

5 comentarii

Frumoasă reclama la ceasul Samsung. Mi s-a făcut un pic pielea de găină când mi-am dat seama că știu toate filmele și serialele din care sunt acele scene și mai mult, copil fiind, mă jucam și mă visam cu astfel de gadget-uri în postura unora dintre personajele acestei reclame. KITT era prea tare!

Varianta mai scurtă, diferită, este aici.

Îmi plac reclamele, dar sunt în continuare reticent în legătură cu ceasul în sine. Mi se pare prea “plasticos”, cu un design adresat tinerilor, dar în același timp functionează doar cu Galaxy Note 3, iar eu cred că oamenii care își iau Note 3 au deja un ceas mai elegant la mână.

Mi se pare ciudat să fii îmbrăcat la costum și să ai la mână un ceas mare și portocaliu, cu o curea cauciucată de zici că-i jucărie de fetițe. Am văzut pe cineva așa și părea cumva nepotrivit. Iar bateria ține doar o zi. Sper să mă contrazică vânzările, dar în continuare cred că va fi un fail pentru Samsung. Alte detalii găsiți în review-ul The Verge.
samsung_galaxy_gear

sursa: The Verge

    5 comentarii

  1. Shameless plug, dar nu regret nicio clipă că am dat banii pe Pebble (http://andreim.com/2013/06/review-ceas-pebble/), chiar dacă mă temeam de asta când am auzit că vine Samsung cu un produs similar pe piaţă. :)

      (Citează)

  2. până și ăla al lui fred flinstone arăta mai bine! :)

      (Citează)

  3. Chilipir :))
    Prima data am vazut la Sony Ericsson ceva asemanator.
    Eu mi-am luat un nano 6 + bratara de la iWatchz, pentru Jogging si il mai port si ca ceas. Are procesor Samsung ARM de 80 MHz.
    Trebuie incarcat zilnic si e agasant ca ma tot intreaba lumea daca-i iWatch..
    In schimb Gear-ul are proc de 800 MHz si 512 MHz de RAM, cam cat vechiul meu comp din facultate.(Nu stiu la ce-i trebuie.) Deocamdata e un moft, chear unul foarte scump.
    Dar la noi scii pe el promotie si se vinde (apropo e la Altex). Principalul lui atu e ca nu mai trebuie sa bagi mana dupa telefon in buzunar:)) deci scade riscu sa-l scapi pe jos.

      (Citează)

  4. N-as purta nimic altceva în afară de Fuelband.

      (Citează)

  5. @Revo Fuelband l-as purta daca l-as primi gratis, ca la ce pret are trebuie sa fii dus cu pluta, rau de tot,ca sa-l cumperi.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus