un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

HTC One Max apare peste 2 săptămâni la 3.000 lei

22 Oct 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

3 comentarii

HTC a prezentat astăzi modelul One Max, un phablet de 5,9 inchi. Este mare, frumos, are același aspect elegant al liniei One și aduce îmbunătățiri în interfața Sense. Nu am găsit nimic de spus suplimentar despre el, pur și simplu este un One mai mare și cu câteva update-uri pe la Zoe și prin interfață.

Apare cam în 2 săptămâni în magazine la un preț recomandat de 3000 de lei.

Din păcate, nu are hardware pe măsura concurenței. Față de competitorul său direct Note 3 (5,7 inchi), procesorul este cu 600 MHz mai lent și pe o arhitectură mai slabă, are 1 GB de memorie în minus, nu are baterie detașabilă (culmea, deși se deschide spatele), nu are stylus, nu are USB 3.0. Prin urmare, acest model HTC pleacă din start cu un handicap serios și probabil va fi o opțiune doar pentru fanii HTC, nu și pentru marea masă a oamenilor ce-și doresc o paletă de ping-pong.

HTC a anunțat și un dual-sim, ONE DS, bazat pe modelul One. Apare peste o lună cam la același preț ca One, care, apropo, se pare că s-a vândut la noi de două ori mai bine decât One X-ul de anul trecut.

In zilele de marti si miercuri, 22-23 octombrie, intre orele 12.00 – 18.00, trofeul va fi expus pe terasa ultimului nivel al Promenada, din Calea Floreasca nr. 246 B. Vizitatorii vor avea ocazia de a se fotografia cu trofeul si de a testa cele trei modele HTC One, inclusiv recent-lansatul HTC One max. In plus, cei care vor veni in aceste 2 zile sa vada trofeul vor putea participa la o tragere la sorti prin care castigatorul isi va putea alege ca premiu unul din cele 3 modele ale familiei HTC One: One, One mini si One max.

    3 comentarii

  1. Nu-i face bine nici lansarea de azi a lui Nokia Lumia 1520, care-l face la toate specificatiile si e comparabil ca dimensiuni, daca cineva vrea sa ia in considerare WP8. Nu inteleg ce a fost in capul celor de la HTC cand au facut modelul asta…

      (Citează)

  2. Urat mare si neinteresant ! As alege oricand un G2 in loc sau daca as vrea un top phablet avem Z Ultra (cam mare pentru gusturile mele – dar superb) si Note 3 – incomparabil mai bune .

      (Citează)

    • “Incomparabil mai bune” este mult spus. Și One Max este foarte performant. Sunt ca niște mașini care ating 270 km/h, dar Note 3 atinge 300 km/h. Întrebarea este dacă ești șofer de așa viteze sau oricum mergi cu maxim 250 km/h, caz în care oricare este la fel de bun.

      Alegerea se mai face și în funcție de stylus, boomsound, interfață Sense, S-Health etc.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus