un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Filme bune la sfârșit de an

19 Oct 2013  ·

GÂNDURI  ·

18 comentarii

hobbit_posterDupă câteva luni mai slabe, în opinia mea, pe planul filmelor bune, sfârșitul de an vine cu multe titluri interesante. Poate nu capodopere, dar măcar succesuri de box-office. Link-urile duc la IMDb, unde puteți vedea rapid și trailere.

Carrie – 18 octombrie. Cu multă reclamă făcută, sunt sigur că se vor găsi destui să-l vadă. Pe mine nu m-a interesat niciodată subiectul.

Escape Plan – 18 octombrie. Cu Stallone, Schwazenegger și 50 Cent, despre cum primul va evada dintr-o închisoare mega-high-tech.

Ender’s Game – 1 noiembrie. Nu cred că mai are nevoie de prezentare. Efectele par bune.

Thor: The Dark World – 8 noiembrie. Supereroul cu ciocanul revine. Trailerul este plin de efecte speciale bune și voi vedea filmul doar pentru acestea. Femeile probabil că-l vor vedea pentru bărbații din el.

The Hunger Games: Catching Fire – 22 noiembrie. Partea a doua a trilogiei Jocurile Foamei, aceasta îi urmărește pe Katniss și Peta, victorioși după primul turneu, reîntorcându-se în arena într-un turneu cu toți campionii din trecut.

Out of the Furnace – 6 decembrie. Un film de acțiune cu Christian Bale, Casey Affleck, Zoe Saldana, Woody Harrelson.

Hobbitul partea 2 – 13 decembrie. Muntele, dragonul, Gandalf cercetează ceva etc.

American Hustle – 13 decembrie. Un infractor colaborează un agent FBI pentru un caz mai important. Christian Bale, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Amy Adams sună a distribuție bună.

47 Ronin – 27 decembrie. Keanu Reeves într-un film de acțiune cu samurai și ceva elemente fantasy. S-ar putea să fie prostie, dar în perioada Crăciunului avem nevoie de filme fără pretenții care să te distreze.

Jack Ryan: Shadow Recruit – 27 decembrie. După cărțile lui Tom Clancy, personajul său central Jack Ryan salvează iarăsi lumea de mari comploturi. Chris Pine, noul Kirk din noile Star Trek, Kevin Costner, Keira Knightley și Kenneth Branaugh sunt actorii principali.

Bonus:
I, Frankenstein – 24 ianuarie anul viitor. Pentru că nu poți face un film în care oamenii se luptă cu demonii, trebuie să fie chiar Frankenstein cel care li se împotrivește. Aaron Eckhart și Yvonne Strahovski sunt în rolurile principale.

Bani să avem, că filme de văzut sunt destule.

    18 comentarii

  1. Carrie si-a primit deja partea de recenzii. Este cotat drept un remake slabut la filmul original.

      (Citează)

  2. Supereroul cu ciocan?

      (Citează)

  3. Abia astept The Hunger Games, cartile au fost foarte bune, iar prima parte din film mi-a placut, sper sa continue in acelasi stil.

      (Citează)

  4. Mențiune, Frankenstein este numele doctorului care l-a creat.

      (Citează)

  5. >>Poate nu capodopere, dar măcar succesuri de box-office
    Poate vrei sa spui succese :)

      (Citează)

  6. Ender’s game! Yes. Pe asta il astept.
    Hunger Games? C’mon.

    ps: @nwradu vezi ca e posibil sa ai probleme cu comentariile pe tema de mobil. Mi-a dat un mesaj de genul comment too short.

      (Citează)

  7. Ender’s game go !

      (Citează)

  8. eu inca astept Gravity ca deh, in tarile din lumea a treia filmul apare mai tarziu decat in Romania.

    Ender’s Game +++
    Hunger Games .. serios ? :)
    47 Ronin cred ca o sa fie o tampenie dar inca mai sper

    pe lista mea filmul cap de lista este The Grand Budapest Hotel

      (Citează)

  9. Intre timp, pe frontul de est, avem filme “grele” fara happy end:
    White Tiger (2012): http://www.youtube.com/watch?v=dB8rSHFNxhk (trailer pentru ‘muricani: http://www.youtube.com/watch?v=ZnKZcGtHNlY)
    si in curand Stalingrad: http://www.youtube.com/watch?v=_Da3EgZUA0Y

      (Citează)

  10. cel putin search-ul nu il intoarce ca ai pomenit de el:
    http://www.youtube.com/watch?v=-WT8NYn9Wf8
    Captain Philips. pare chiar michteau

      (Citează)

  11. Gravity nu e pe acolo?

      (Citează)

  12. Sorry, acum observ ca ai pus doar filme care nu se lansasera cand ai scris articolul.

      (Citează)

  13. Dintre toate filmele enumerate de tine in articol, cel mai mult astept partea a doua la The Hobbit, prima parte, dupa ce am vazut-o, fara sa exagerez, de vreo patru ori mi-a deschis apetitul pentru razboaiele epice din Stapanul Inelelor, presimt ca in cea de a doua parte vom avea parte de mai multa actiune.

      (Citează)

  14. Astea-s doar filme de box-office. Filme mult mai bune stau sa apara pe final de an; din watchlist-ul meu, pe moment, iti pot spune: The Monuments Man, Hercules, The Invisible Human, We Are What We Are. Se cere un articol pentru asta.

      (Citează)

  15. @ Ciprian adevarul e ca Hercules e film de arta .

      (Citează)

  16. @Andreiexe, Hercules merită văzut ca şi început de serie. Nu trebuie să fie neapărat film de artă. Şi-n plus, am menţionat că toate cele enumerate de mine fac parte din watchlist-ul meu, organizat după gusturile mele.

      (Citează)

  17. Nu te-a interesat Carrie pentru ca probabil nu ai inteles ce inseamna sa fii marginalizat si ostracizat de societate pentru ca erai diferit. Multi vad filmul ca o hiperbola pentru femeile isterizate de PMS, dar in realitate este despre toti cei care nu corespund cu “normalul” acceptat de societate.

    Sper sa ii casapeasca pe toti toti Carrie in aceasta varianta.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus