un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

În berăria Republic

20 Oct 2013  ·

GÂNDURI  ·

14 comentarii

Am fost în noua berărie Republic (sau Re:public, cum am mai văzut-o scrisă, deși sună a reply la un email) din Centrul Vechi, strada Șelari nr. 14, care se laudă că este cea mai mare berărie din această zonă.

Mi-a adus aminte de Becker Brau în vremurile bune: mese lungi de lemn, fanfară pe scenă, Carlsberg, Tuborg, Guinness, Kilkenny și alte beri la draft (se laudă cu 3 exclusive), beri mari și mici etc. Am întrebat pe câțiva din jur dacă nu li se pare că e ca în Becker Brau și nu știau la ce mă refer… așa este când stau cu oameni mult mai tineri decât mine.

N-ar strica mai multă ventilație, mai ales când fumează toți, având în vedere că această zonă este la subsol, dar cred că în grupuri mari te distrezi bine de tot acolo.


Pozele sunt făcute cu un Nokia Lumia 1020. Not bad, nu?

    14 comentarii

  1. Bai, eu sunt din Fagaras, n-avem de unde sa stiu de Becker Brau! :P

      (Citează)

  2. ei se lauda ca au bagat un milion de euro acolo

      (Citează)

  3. pentru că ai adus vorba despre tinerețea unora: ții minte când în becker brau berea la metru măsura un metru?
    pentru că mai apoi au schimbat halbele cu unele mai mici, dar șabloanele de lemn nu, și au trebuit să facă niște adăugiri la capete. :)

      (Citează)

  4. Not bad at all!

      (Citează)

  5. ah berea nefiltrata din berari germana, ce vremuri. Berea la metru era o chestie unica in Buc pe atunci. Astea fiind zise, nu prea seamana, e mai modern parca si in BB aveau alambicelea alea

      (Citează)

  6. Arata bine. Mergem sa analizam. :)

      (Citează)

  7. Ai pierdut esentialul, faza cu oglinzile in baie de care zicea piticu :)

      (Citează)

  8. @cartus: da, dar nu știu cât rezistă oglinzile. Am înțeles că din baia bărbaților le vezi pe femeile care se machiază în oglinda lor. Pare ilegal.

      (Citează)

  9. Arata superb – am baut cateva beri de cateva ori sus . Preturile sunt cam sus 12 ron pentru un Draft de bere de 400 ; pare ca vor sa-si amortizeze repede cheltuiala pe amenajare . Oricum ospataritele arata maxim in uniforma lor minimalista

      (Citează)

  10. era dragut
    dar s au tiganit

    patronii straini dararketing tzaranesc

    nu specifica la tel cand faci rezervare consumatia minima dar acolo te trezesti cu comanda impusa

    preturi de cacat ..20 d lei o placinta cu mere acre…

    s a nasolit prra repede

    atentie sa nu luati trapa ca toate mancarurile au alt pret pe nota decat pe meniu…

      (Citează)

  11. Salut,

    Nu au site…sau nu-l gasesc eu.

      (Citează)

  12. ar trebui sa stiti ca la preturile pe care le au sunt doar pentru buzunarele patronilor pentru ca pentru salariiati este foarte rau pentru ca nu isi primesc salariile la timp si muncesc peste program fara sa fie platiti bataie de joc , nu va mai duceti acolo pentru ca nu merita

      (Citează)

  13. Am fost, mi-a placut, multe beri si are feelingul ala de bere peste bere. E misto macarea, la pret nu e ieftin …adica nu e pentru cei ce isi fac alegerile in functie de pret, asta clar, daca pretul e cel mai important lucru pentru cineva clar nu ii va placea, dar dupa cum arata locul nu a fost facut cu acel target in minte. Merita mers, incercat, apreciat si apoi revizitat :)

      (Citează)

  14. Eu am fost si mi-a placut mult. Nu stiu cum este in timpul saptamanii dar in weekend e marfa. Lume multa , fete frumoase si se danseaza peste tot, inclusiv pe mese:)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus