un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Postaci pentru Ponta?

2 Sep 2013  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

Nume pe Twitter: @anyandreea41
3 urmăritori, 1 până ieri
Tweet-uri: 34, din care 33 sunt retweet-uri la chestii spuse de Victor Ponta.

Dar nu-i nici o manevră, desigur.

via @itmorar

    8 comentarii

  1. Probabil este aceeasi persoana care scrie pe contul de facebook a lui Ponta.

      (Citează)

  2. Bine ca ne dai articole de la Ioan T Morar, omul care a condus propaganda pe net pentru Basescu si a fost plantat consul la Marsillia desi nu avea nicio calificare.

    Despre postacii PDL nu are nicio dezvaluire? Sa ne zica ceva din casa…

      (Citează)

    • @Cristian: or fi, dar mie îmi pasă mai mult de ce fac cei de la putere, indiferent cine sunt ei, decât ce fac cei din opoziție care au 0% în sondaje.

        (Citează)

  3. Postaci sunt in toate taberele. Toti scriu pe Facebuci, tuiter, softpedia, blog-uri etc…

      (Citează)

  4. @Cristian
    Ba sigur. Despre postacii PDL numa de bine. Sau nu stiai ca aici esti pe un blog basist? :)
    Cit despre IT Morar si ce a fost si ce nu trebuia sa fie, nu cred ca are sens pe aici. Intreaba-l tu de ce si cum si cred ca o sa-ti raspunda.

      (Citează)

  5. Ioan T Morar e un domn care a devenit foarte activ in blogosfera, mai ales prin comentarii, omul avand o obsesie, obsesie de-nteles, pentru omul care l-a schimbat dintr-o functie publica, Victor Ponta.

      (Citează)

  6. Ce chestie!…intru pe aici de ceva timp si de abia acum am observat ca e un blog “basist”. Nu stiam ca tehnologia si mancarea :) au culoare politica. :)

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus