un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câștigă un Ford Focus Titanium

11 Sep 2013  ·

GÂNDURI  ·

38 comentarii

soferul_anului_ford_39Dacă vă uitați la Neața cu Răzvan și Dani probabil că deja ați aflat de concursul “Motorul anului caută șoferul anului”, desfăsurat pe SoferulAnului.ro, unde Ford dă ca premiu o mașină Focus Titanium cu motor Ecoboost de 125 cai-putere. Dacă nu, v-am spus eu.

Pentru filmarea unei campanii de teasing în acea emisiune am fost pe pista aerodromului acum două săptămâni. Ce-a ieșit oficial puteți vedea în clipul de mai jos, dar după aceea urmează imaginile mele de “making-of”. Cam așa arată o filmarea unei reclame TV: multe ore ce trec cu filmarea diverselor cadre și detalii, chit că în clipul final acestea apar pentru mai puțin de o secundă.

    38 comentarii

  1. I’m in. Pacat ca nu ai nici un indiciu referitor de numarul de puncte. Ceva de genul la prima proba ai luat x pct din y max posibile. Bafta tuturor :)

      (Citează)

  2. *la numarul de puncte. Emotia :))

      (Citează)

  3. @Mimanu – cate puncte ai luat la prima ?

      (Citează)

  4. 279

      (Citează)

  5. Destul de penibil sa pui Titanium in denumirea unui produs care nu cred ca are nici macar un surubel din titan.

      (Citează)

  6. @Mimanu, 279 puncte pe intreaga proba 1? Adica acuma trebuie sa mergi la drive test?

      (Citează)

  7. Nu. Doar proba teoretica. Mai am probele 2,3, si 4.

      (Citează)

  8. Am ajuns in faza in care tre sa fac test drive si sa primesc un cod de la dealer.

      (Citează)

  9. @Tiberiu si cate puncte ai pana acum?

      (Citează)

  10. @Andrei:694 puncte.Is curios daca ma suna cineva sa ma programeze la un drive test.Ar fi primul pana acum.

      (Citează)

  11. 721 puncte dupa primele doua probe … o fi bine o fi rau ramane de vazut

      (Citează)

  12. Si eu tot pe acolo ma clases. Astept sa ma sune dealerul, sa fac un drivetest. Sunt curios daca va fi proba sau doar drivetest normal

      (Citează)

  13. Pe mine m-a sunat, dar am ramas ca-l resun eu cand pot. Din cate stiu va fi un drive test normal. Probele de agilitate o sa le faca doar cei 5 finalisti.

      (Citează)

  14. @a555a ai si condus masina? Daca nu, inseamna ca stai chiar baban de bine :)

      (Citează)

  15. Eu am 771, dar n-am facut drive testul. Vineri este programat. Tu cat ai Andrei.M ?

      (Citează)

  16. @Alex, eu mai slabut 689 fara drive test :) va fi greu cu intratul in primii 5

      (Citează)

  17. Stai linistit , ca nu asta conteaza … sa vedem probele ulterioare ! Am auzit ca la proba 4 s-au luat si 0 puncte!!

      (Citează)

  18. astazi am fost sunat pentru programare dar sunt in concediu si am amanat pentru saptamana viitoare .. oricum multa bafta tuturor … :)

      (Citează)

  19. Ma da norocosi sunteti.Pe mine nu m-o sunat nimeni…si nici nu-mi fac iluzii ca ar suna.

      (Citează)

  20. @Tiberiu, suna tu daca nu te suna ei :)

      (Citează)

  21. Am fost azi la Test Drive, ce-i drept am testat Fiesta nu Focus ..ca era deja in test masina. Motorul de 1 litru este pur si simplu genial… se aseaza superb pe strada! Succes tuturor … a facut cineva probele 3 si 4 ? cateva sfaturi ?

      (Citează)

  22. Cum stati baieti cu punctele? A terminat cineva toata cele 4 probe. Un tip se lauda pe facebook ca a adunat 2796 puncte, ceea ce pare putin probabil :)

      (Citează)

  23. N-am terminat probele… tre sa-mi fac PC ul ca merge ca o ciubota. Cat despre scoru aluia nu cred ca e adevarat. Astept sa termin si eu si te anunt cat am scos

      (Citează)

  24. Am facut si test-drive-ul si chiar e smechera masina. Am facut cu un Focus. Mi-a placut ca parca te “imbratiseaza” scaunul si stai confortabil chiar daca esti mai inalt. Te anunta de vehicule in unghiul mort sau la schimbarea benzii fara sa semnalizezi vibreaza volanul. Iti si spune cand sa schimbi in treapta superioara. E sprintena tare. Mi-a placut. In final am facut vreo 1800 de puncte. n-am idee daca-i putin sau mult. Ce-o fi o fi!

      (Citează)

  25. Azi m_a sunat pt test drive, am 673 de puncte pana acum, abia ast sa vad cum merge!

      (Citează)

  26. Banui ca sunt destui pe-aici care au facut toate probele (si cele de dupa test-drive). Cam ce punctaje aveti? eu am in total 1945, dupa calculele mele in total nu ar prea avea cum sa fie mai mult de 2000 de puncte. Plus ca la cei care au acelasi punctaj, mai sunt si alte criterii. De exemplu conteaza foarte mult si ce consum ai scos cu masina la traseu. Eu am zis sa testes Focus-ul si am scos 5.9, puteam sa scot mai putin, dar am preferat sa ma bucur de masina. Dealer-ul a zis ca s-a scos pe Fiesta si 4 consum. Deci cine a condus Focus a fost in dezavantaj. Astept raspunsuri.

      (Citează)

  27. Am condus si eu Focusul, proba de test drive nu influenteaza(legat de ce a zis Florin), nu conteaza ce consum ai scos, ca eu cand m-am urcat azi era de 10,9…. legat de punctajul maxim habar nu am cam cat e… sper sa reusesc sa fac cu bine si celelate probe:)

      (Citează)

  28. “eu am in total 1945, dupa calculele mele in total nu ar prea avea cum sa fie mai mult de 2000 de puncte.”

    Tu nu ai habar nici cum se face punctajul, deci regulamentul clar nu l-ai citit, cum ti-au iesit tie 2000 de puncte maxim ?

      (Citează)

  29. Cate ai facut ‘Driver’?

      (Citează)

  30. Nu am terminat inca, il voi termina in seara asta, dar nu e 2000 maximul.

      (Citează)

  31. Eu an terminat toate probele si obtinut 1857 si stiu si din ce cauza am doar atatea, din cauza probei 3 care la randul ei este impartita in doua parti iar la partea a doua este cam dificil de gasit toate combinatiile din 30 de incercari, dar fie ca cel mai bun sa castige.

      (Citează)

  32. Eu am acumulat 369 de puncte la prima proba, astept drive test-ul cand binevoiesc cei de la Colina Motors sa ma programeze, pana acum am dat de doua ori telefon iar o domnisoara plictisita se tot balbaie ca or sa ma sune si nu stie ce sa mai zica sa finalizeze apelul, putina neseriozitate in ceea ce priveste organizarea. Ar trebuii sa fie la modul cat mai multi concurenti sa fie cat mai competitiv. Multa bafta tuturor!

      (Citează)

  33. florinbh sau altii care au facut proba 3, despre ce e vorba? ceva joc pe computer? un screenshot sau mai multe detalii se poate? va rugam :)

      (Citează)

  34. Well cu imagini nu va pot ajuta pentru ca nu poti face jocul de mai multe ori ci doar odata, dar pot sa va spun in ce consta proba 3 si proba 4. Sa incepem cu inceputul, pentru inceput trebuie sa stiti ca proba 3 este impartita in 2 parti si anume in prima parte vi se va da o imagine cu un teren de fotbal la care va trebuii sa va uitati timp de un minut, iar in acest timp (nimeni nu stie cand) o sa va apara o minge rosie care urmeaza o traiectorie de la stanga la dreapta destul de repede, iar voi va trebuii sa dati click STANGA in centrul terenului chiar in momentul in care o sa ajunga mingea acolo(soo va trebuii sa fiti atenti si sa opriti mingea cat mai aproape de centru). In partea a 2 a ve-ti avea la dispozitie un dreptunghi cu nu stiu cate patratele(destul de multe) dar faza ii ca tu va trebuii sa intorci toate patratele si sa vezi care cu care se potriveste, dar asta nu este deloc atat de usor pe cat pare si asta pentru ca aveti 5 minute la dispozitie dar mai mult decat atat nu aveti decat 30 de miscari (mi se pare nu mai stiu sigur). Cam atat proba 3 iar la proba 4 ve-ti avea 14 intrebari(cred) la care va trebuii sa raspundeti, tot asa contra cronometru. Pentru a va descurca cu intrebarile va trebuii sa cititi Ghidul de condus economic, asta daca vreti sa stiti raspunde la intrebari. Cam atat cu probele, daca mai aveti alte nelamuriri va stau la dispozitie.

      (Citează)

  35. tare! multumim frumos florinbh :)

    si legat de test-drive, se face strict pentru obtinerea codului? sau conteaza consumul/stilul/altceva?

    poate zice lumea ce diferenta de puncte a obtinut la punctajul final dupa introducerea codului, sa verificam? :D

      (Citează)

  36. Stai linistit toata lumea primeste acelas numar de puncte dupa efectuarea test drive-ului. Acest test drive se face doar pentru a promova masina, cel putin asta mi-a spun mie doamna care m-a insotit la test si inca ceva codul il primesti inainte sa conduci masina soo nu conteaza cum conduci, doar mergi si te distrezi cu masina.

      (Citează)

  37. am 2139 puncte dupa toate probele :)

    (am gasit in regulament toate probele descrise in detaliu, si punctajele care se pot obtine si in functie de ce criterii: http://soferulanului.ro/img/uploads/pdf/Regulament.pdf )

      (Citează)

  38. Felicitari…si mult succes in finala:D sa ne tii la curent cu rezultatul/rezultatele!

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus