un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

A trecut și Summer Well

12 Aug 2013  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

A fost și Summer Well. Frumos locul, potrivit pentru așa ceva; domeniul Stirbey este un parc bine aranjat și e mai mare plăcerea să stai la concert printre copaci și să mergi de la o zonă la alta pe alei făcute printre aceștia și să treci câte un pod peste un mic lac. Parcă m-aș duce cândva acolo și la un picnic.

Orange a adus un lineup aproape exclusiv pe brit-pop, dar văd că formațiile aveau mulți fani în România. Mi-a plăcut vocea tipei de la The XX, chiar dacă muzica lor mi se pare prea tristă. Serios, trebuie cântată la înmormântări. Iar în a doua zi am apreciat mai mult The Vaccines decât Suede, au fost mai pe gustul meu.

În rest, a fost ca la un festival. Am apreciat că apa costa 0,5 jetoane, nu unul întreg. Am mâncat ceva la indienii de la Agra Palace, deși coada era tot la “românești”, la cârnați și fripturi. Au mai fost bere Beck’s, sucuri, niște baclavale foarte bune cu cireșe, înghețată La Strada, diverse jocuri și activități de la Red Bull, câteva magazine, echipa Bad Rally. Revin un pic la zona de food court pentru a spune că am apreciat și prezența unui chioșcuri “de hipsteri”, dar de încurajat, precum mâncare raw vegan, unii cu sandvișuri cu roșii și brânză și brioșe făcute manual, ceva limonadă bună șamd.

Pe afară, multă poliție, agenți la fiecare intersecție, ordine și disciplină. Toate străduțele din jur erau pline de mașini parcate, dar fără probleme. Agenții de Poliție de pe o stradă din zona intrării țineau locurile de parcare de acolo pentru cei cu mașini scumpe; pentru Maserati și Audi ridicau lanțul, pentru mașini mai ieftine “nu mai sunt locuri pe aici, nu are rost să intrați”. Deh, Buftea.

S-a văzut și o slăbiciune a infrastructurii noastre: autobuzele speciale are RATB-ului erau insuficiente pentru a prelua fluxul mare de oameni ce ieșea de la spectacol, mai ales după ultimul concert, când toți pleacă acasă. Alte țări ar fi avut trenuri locale, din genul celor care fac naveta dinspre periferii spre oraș. Un singur tren ar putea îmbarca sute sau mii de oameni.

    4 comentarii

  1. Boss, eu as inclina sa zic ca politistii “tineau” parcarea aia de aproape pentru gipane care se mai puteau sui pe bolovani si poate ii lasau sa se chinuie pe cei cu masini de lux.

    Pe la 5 jumate duminica am prins loc acolo si erau multe masini de clasa mica ce intrau. Dupa Suede cand m-am dus s-o iau, erau suvuri urcate prin toti boschetii si pietroaiele, peste borduri.

    Big Up pentru organizare!

      (Citează)

  2. Aia din centru-dreapta pun pariu ca nu ar fi mers cu RATB-ul, oricum. O astepta Mercedesul la intrare, cumparat de pe banii de la supt.

      (Citează)

  3. Toată lumea a fost la Summer Well. Acum mă oftic că n-am mers şi eu…:))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus