un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Un nou an IKEA

14 Aug 2013  ·

GÂNDURI  ·

8 comentarii

catalog_ikea_2014Cred că se pot măsura anii și în cataloage IKEA. Eu îmi aduc aminte de lansarea celui anterior de parcă ar fi fost ieri, dar iată-ne mai bătrâni cu un an.

Catalogul acesta este al optulea pentru IKEA în România și apare în aproximativ 950.000 exemplare pe care le veți găsi direct la ușă voastră, dacă locuiți în București, Ploiești și împrejurimi. Marea împărțeală va avea loc în intervalul 19 august – 8 septembrie, dar online pe IKEA.ro îl găsiți începând cu prima zi.

Eu am deja noul catalog, primit la lansare. Ediția de anul trecut era mai bărbătească, având pe copertă un fotoliu confortabil în care să stai cu o băutură bună. Catalogul nou este adresat mai degrabă femeilor, având pe copertă borcane cu murături și alte chestii din acestea pe care ele adoră să le pună și să le organizeze în cămară. Lor le este adresat și moto-ul catalogului curent, “bucură-te mai mult de timpul petrecut acasă în bucătărie”. OK, oficial este fără mențiunea bucătăriei, dar am zis eu ceea ce gândeam cu toții.

Odată cu catalogul se va lansa și o aplicație specială cu care poți privi anumite piese de mobilier în realitate augmentată, suprapuse direct în casa ta, pe ecranul telefonului sau tabletei. Urmăriți paginile cu bulina roșie pentru asta, iar aplicația apare peste câteva zile în Google Play și App Store.

Au până și o parte din meniul restaurantului la paginile 320-323. Dacă ar face și livrări de chifteluțe acasă, ce bine ar fi!

Prea misogin?

    8 comentarii

  1. Aştept să primesc catalogul şi apoi îmi dau cu părerea. Posibil să fie mai bun decât cel de anul trecut, chiar dacă fotoliul acela de pe copertă ajunsese până şi în casa bunicii. Cumva!

      (Citează)

  2. Care este prima zi cand se gaseste online catalogul?

      (Citează)

  3. 950.000 de exemplare !?!?!! Because fuck the Earth, thath’s why.

      (Citează)

    • E din hartie reciclată, din câte știu. IKEA folosește cât mai multe chestii reciclate pentru ambalaje, pliante etc, nu-i acolo problema lor.
      Oricum, la câtă mobilă construiesc, copacii nu pentru hârtie se taie la cererea lor :P

        (Citează)

  4. @Radu: Ma bucur ca te-am putut ajuta sa oferi o informatie mai corecta, insa spune-mi macar ca in magazin e disponibil incepand cu 14.08 si tot ar fi ok in loc de multumesc :P
    @Cosmin: 950.000 la noi insa imagineaza-ti cate sunt la nivel international :-)

      (Citează)

  5. Ptiuuu, daca ajungeam si eu la timp poate te trageam de maneca la un suc sau o chifteluta :))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus