un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Moda verii: micro-bikini!

25 Aug 2013  ·

GÂNDURI  ·

35 comentarii

micro-bikini-2Cică asta este moda verii în ceea ce privește costumele de baie. Nu mă contraziceți, asta e moda și așa rămâne. Fetelor, vă rog sa purtați astfel de “haine” pe plajă!

Se numesc micro-bikini. Oare se găsesc și la noi? Întrebare mai bună: v-ați lăsa prietena/soția să poarte așa ceva? Mai jos aveți o mare galerie NSFW.

    35 comentarii

  1. Eu zic ca DOAR fetele dragute / bune sa le poarte , nu cred ca vrei sa vezi o miss celulita cu asa ceva .

      (Citează)

  2. Păi ce, eu decid cu ce se îmbracă ea? Dacă vreau să nu mă întrebe unde am fost sau de ce nu am răspuns la telefon, mi se pare normal ca nici eu să nu-i spun ce să poarte. Corect?

      (Citează)

    • @Andrei: cred că șmecheria mai mare este sa o lași să te întrebe și să ai mereu un răspuns bun de dat, decât să conveniți cumva că unele întrebări nu se pun.

        (Citează)

  3. Nu știu dacă se găsesc în România. Eu am găsit pe aliexpress.

      (Citează)

  4. Imi place, dar nu prea e moda. Ar fi bine sa se poarte.

      (Citează)

  5. Tinand cont ca purtatoarea e la fel de imbracata ca si cum ar purta o bratara la picior… nu as fi de acord ca prietena mea sa poarte asa ceva. Tu nu ne spui parerea ta?

      (Citează)

    • @sya.android: nici eu. Dar acum depinde de tipul de relație și de prietenă pe care îl ai. Dacă ai una “trofeu”, luată oricum ca să se holbeze alții la ea și deci să pari și tu mai tare din acest motiv, nu știu dacă ți-ar păsa. Sau dacă e vreo vedetă playboy și oricum toată lumea a văzut-o goală.

        (Citează)

  6. Iata si articolul de stiinta mult asteptat

      (Citează)

  7. daca ai o prietena care ar purta asa ceva, cred ca ultima problema ar fi daca o lasi sau nu…

    @nashu si asa te-ai prezentat la plaja vara asta? :))

      (Citează)

  8. Se gasesc daca nu direct in magazine, pe ebay sau online. Vara s-a cam terminat, articolul era bun acum 3 luni.

      (Citează)

  9. Ar fi putut sa foloseasca 3 plasturi. Era fix acelasi lucru :)

      (Citează)

  10. Pai nu mai bine fara nimic? Macar nu ramai cu dungi :D

      (Citează)

  11. @Andrei

    Ba, eu sunt fara dungulite.

      (Citează)

  12. Scuze, ultimul mesaj era pentru Adrian. Nu stiu de ce am scris Andrei.

      (Citează)

  13. Din ce in ce mai mici si fara rost. La ce isi fac dungi fara rost?

      (Citează)

  14. No, bine, acuma v-ati trezit si voi, in toamna… Toata vara au umblat parasutele asa pe strada. Ca sa nu mai zic de pozele NUD de pe facebook.

    De, ce sa faci….daca nu avem educatie adevarata, avem rezultatul lipsei acesteia : tar*ele ! Misto tara…. Nu ne mai trebuie nimic acum.

      (Citează)

  15. Cand spun ca suntem o societate plina de cur*e jegoase, toti ma injura… Inseamna ca oamenilor le convine ca Romania e si saraca, si plina de panarame….

      (Citează)

  16. Nu m-as supara sa poarte cat mai multe bikini din astia. De ce sa le cataligam ca si curve? Nu ma intereseaza cat sex fac si cu cati.

      (Citează)

  17. @coffee, presupun ca esti femeie… Se intelege astfel de ce nu ti se pare nimic in neregula cu asa ceva, fiindca imparti si tu 1 singur neuron cu toate celelalte femei din Romania…

      (Citează)

  18. Presupui gresit. Trebuia sa-ti dai seama ca moda asta place in special barbatilor. Spun doar ca ar fi cazul ca noi sa nu mai catalogam asa usor o femeie dupa o ata-n fund, ca sa spun asa. Treaba lor ce fac.

      (Citează)

  19. @Coffee

    Lasa-l, e un troll slab. Nu-l mai hrani!

      (Citează)

  20. Cum adica treaba lor ?! CE FEL DE SOCIETATE SUNTEM ?! Nu e de ajuns ca suntem hoti si criminali, mai trebuia sa fim si o natie de ta**e, asa cum am devenit de cativa ani incoace ?!

    Ce fel de femeie normala crezi tu ca umbla asa ?!

      (Citează)

    • @Alin: societatea se formează după metoda “încercare și reușită”. Dacă unele femei vor purta așa ceva și nu obțin decât reacții bune, înseamnă că e ok, e ceva dorit, mai multe vor purta, societatea le accepta.
      Dacă obțin reacții nasoale, nu vor purta, pentru că nu vrea nimeni să fie arătat cu degetul. E un mecanism de auto-reglare bunicel care se utilizează la orice, de la micro-bikini până la cât pot cei de la putere să fure sau să se înjure nesancționați de societate.

      Totuși, ce poartă fiecare e puțin relevant pentru o societate. Tările islamice fundamentaliste vor ca femeile să poarte un sac negru din cap până în picioare, poate cu ochii vizibili. Au o societate mai bun din acest motiv? Nu cred. Tocmai pentru că le lipsește auto-reglarea ci o fac prin impunere.

        (Citează)

  21. mie mi se par super hidoase mizeriile astea.
    o treaba d-asta mi se pare mult mult mai sexy si de bun gust:

    http://goo.gl/X0EVZK

    as prefera pentru specimenele alea moda islamica, cu sacul negru pe cap, strans injurul gatului si fara gauri pentru ochi (if you know what i mean meme)

      (Citează)

  22. @coffee: ba ala e fix modul in care trebuie catalogate alea care poarta asa ceva. daca ar fi altfel, n-ar purta.

      (Citează)

  23. @radu, am vrut sa spun ce ai zis tu, dar sunt prea nervos…

    Exact, femeile S-AU DEZBRACAT DIN CE IN CE MAI MULT, in ultimii ani…au vazut ca nu primesc reactii negative ( fiindca suntem o natie de obsedati si analfabeti, nu de altceva ! ) si acum continua…. In 2014, pui pariu cu mine CA NU VOR MAI PURTA ABSOLUT NIMIC ?! O sa ajungi la vorbele mele….

    Daca nu au primit reactii negative, nu inseamna ca e normal ce au facut, ca au devenit toate niste “automate de facut s3x”, niste bucati de carne care se vand pe bani !! Inseamna altceva : OAMENII NU MAI SUNT NORMALI, DECENTI, CU BUN-SIMT, DEMNI. Sunt niste JEGURI BIPEDE !!!

      (Citează)

  24. Ma strofoc degeaba… Daca am votat tar*e si analfabeti, am devenit la fel ! Acum trebuie sa suportam consecintele actiunilor noastre…

    Romanul nici nu merita mai mult…. WHAT GOES AROUND, COMES AROUND !

      (Citează)

  25. Dar asa-i…romanilor le place incultura, aroganta, manelareala, curvasaria, furtisagul, crimele, delapidarile, smecheriile, golaneala…

    Noi nu vrem sa fim civilizati…asa ca ce rost are sa imi mai bat capul ?!

      (Citează)

  26. @ alin: nu stiu daca coffee o fi sau nu analfabet, ma indoiesc.

    faza e ca de-a lungul vietii faci ca om o gramada de alegeri. in afara de nevoile fundamentale, totul se bazeaza pe alegeri. trebuie sa ma cac, dar aleg sa nu o fac in chiuveta, ci in veceu. trebuie sa mananc, mai departe aleg daca mananc un burger de 10 lei sau unu de 100, etc.

    atunci cand te imbraci, executi niste fapte (faci niste alegeri de haine). e normal ca lumea sa te judece si dupa cum te imbraci, pentru ca ceea ce porti e o consecinta directa a unor fapte.

    in momentul in care te vad mergand pe strada in niste pantaloni pe juma de buca si intr-un maieu plasa prin care ti se vad tatele, te cataloghez instantaneu ca fiind o curva.

    in momentul in care te vad conducand un bmw fara centura, fara sa dai semnal (doar flashuri) si vorbind la telefon rezemat de cotiera, automat te cataloghez ca fiind un taran coclit si parvenit.

    in momentul in care te vad la film jucandu-te pe smart-phonu tau (care e infinit mai inteligent decat tine) te catalogez automat ca fiind un cretin.

    din nefericire, lumea in continuare este condusa de barbati.

      (Citează)

  27. @mircea, ba nu, din fericire inca e condusa de barbati. Daca era condusa lumea de femei, nu mai exista nicio planeta in anul 2013, te asigur !

    Apropo de femeile astea in pielea goala, romance mai ales, si apropo de facebook :

    “I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots.”
    -Albert Einstein

      (Citează)

  28. conform unui studiu realizat de cercetatorii britanici, pentru fiecare femeie care poate fi manipulata de un barbat exista 10.000 de barbati care pot fi manipulati de femei.

      (Citează)

  29. Bai Radule, da ce naiba ? Ai pus si semnul intrebarii la cuvinte vulgare, ca altfel nu inteleg de ce imi intra in moderare orice cuvant ?! Ce-i aici, Biseica Ortodoxa sau un blog ?! Da-i drumul ultimului mesaj, ca am scris ceva normal, nimic nelalocul lui.

      (Citează)

  30. huzaru-kultural

    01/02/2015 la 11:22 AM

    lol, blogger relevant TU , ma ? :))))))))))))))))))))))

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus