un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Fashion Store în Sun Plaza

22 Aug 2013  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

Magazinul de mai jos o fi de luni bune în mall-ul Sun Plaza, dar eu acum l-am găsit. E un fel de outlet, au înăuntru haine și pantofi de la mărci precum Burberry, Cavalli, Pepe Jeans, Ed Hardy, Desigual, Little Buddha și altele, la prețuri care mi s-au părut foarte mici.

De exemplu la Desigual majoritatea bluzelor specifice acestui brand, adică în multe culori și cu tot felul de modele abstracte, tribale, pe ele, costau între 49 și 69 de lei. Pentru aceeași sumă, în magazinul oficial nu iei nici măcar o mânecă. Pantofii Ed Hardy’s erau reduși de la 700 de lei la 120 de lei. Am văzut și o geantă din colecția Andy Warhol pe acolo.

Sigur, ca la outlet. Doar anumite măsuri, n-au foarte multe modele, iar 80% din magazin e pentru femei, dar merită vizitat că poate găsești ceva bun.

    12 comentarii

  1. Chiar eram curios ce vei zice de magazinul ăsta, eu m-am enervat cumplit când am întrebat o vânzătoare care e zona pentru bărbați și mi-a răspuns în scârbă “pe aici, pe acolo și pe dincolo”. Nu pot să stau să caut articolele pentru bărbați care sunt amestecate și aruncate prin colțuri diferite ale magazinului, la fel cum nu pot să mă oftic pentru că au doar încălțări de la mărimea 43 în sus. Am stat fix 2 minute, cât să mă învârtesc aiurea prin cel mai slab oganizat magazin ever…

      (Citează)

  2. @ Asta se intampla cam in orice outlet. Chiar daca nu scrie nicaieri, e o practica intalnita in cel putin 80% din magazinele de tip outlet. In cei 20% intra brandurile de lux de genul : Prada, Burberry, CH si altele, pentru care imaginea de marca obliga magazinul, indiferent unde e, sa respecte anumite reguli. Haosul generalizat are rostul lui, acela de a ascunde toate modelele si marimile unui brand, binenteles la pretul de outlet. Intr-un astfel de haos mi-am gasit pantofi Massimo Dutti de la 120€ la 25€, tricouri Ralph Lauren intre 5-10€, camasi la 30€ si o gramada de alte obiecte de vestimentatie. Outletul era in Spania. Din Romania cred ca nu mi-am mai cumparat nimic de anul trecut.
    Si ca sa inchei, daca ar fi mai multi ca tine, mi-as gasi mai multe :).

      (Citează)

  3. one word. fake

      (Citează)

  4. Preturile pe care le practica magazinul asta sunt mai mici chiar decat s-ar vinde la outleturile proprii ale brandurilor, ceea ce le face imposibil de a fi originale. Ca sa vanda niste tricouri cu 50 de lei, trebuie sa le ia cu 10-20 de lei maxim, ca sa poata scoata manipularea, importurile, taxele, angajatii, chiria imensa in sun plaza. Ca sa scoata profit trebuie sa vanda cantitati enorme, similar cu ce ar vinde decathlon. Cum asa ceva sigur nu se intampla –> fake.

    Daca vrei branduri care sa fii sigur ca sunt originale, recomand Sport Couture in Baneasa. Evident, preturile difera total, chiar si acum cand sunt reduceri

      (Citează)

  5. Si cum poti pune un outlet tocmai intr-un mall? si eu am aceeasi senzatie de fake in ceea ce priveste Desigual. Deja au inceput sa se gaseasca haine desigual peste tot. Pina si in Big Berceni. Iar la pretul ala in Romania te poti astepta la orice: fie sa se dezlipeasca, fie e ultima marime deja probata de multe persoane, fie rochita e un pic agatata…

      (Citează)

  6. cine poarta asa ceva? sa ne fereasca Dumnezeu si sfintii duhovnici!

      (Citează)

  7. gogule, daca dumnezeu poarta asa ceva ai belit-o! am auzit ca si baby jesus are niste tenesi misto cu crocodil pe ei

      (Citează)

  8. Preturile in Romania sunt absolut nesimtite la haine, pana si Braiconf au gunoaie in cap si-si preturi de 50 de euro pe camasile lor.
    Intr-un outlet poti gasi preturi de 20-25% din cel original pentru branduri de renume,adaosurile din industria textila sunt dincolo de nesimtite.
    Pe langa optiunea cu fake mai exista si cea cu second hand, marfa la mana a doua adusa din UK sau Germania.
    Mai e posibil sa fie aduse din Dubai, si pe acolo se gasesc knock-off-uri ieftine rau pentru ca le confisca autoritatile si le re-vand cui e smecher sa ia un tricou Nike, Adidas sau Lacoste cu 2$, toate aratand la fel cu singura diferenta fiind logo-ul.

      (Citează)

  9. Mai, dar voi din ce burta ati inceput sa scoateti preturi de genul 2 euro tricoul, ca sa va argumentati ideea ca ar fi fake sau SH? Sunt preturi decente pt un outlet, dar in nici un caz mai mici decat cele dintr-un outlet din afara. Un tricou Burberry era tot 500 de lei, de ex. Pe cand in Vallee Village din Paris, m-as fi asteptat sa-l gasesc la vreo 50 de euro, deci de doua ori mai putin. Mi se pare ca devenim usor rupti de realitate cand pretindem ca preturile din outletul asta sunt mult prea mici, deci tre sa fie ceva “putred”. Sunt absolut normale pt un outlet de la noi. Insa spre deosebire de alte magazine, aici mi se pare ca eu, ca si fata, am gasit destul de multe optiuni.Personal, sper sa ne aliniem si noi la outleturile din restul Europei ca si preturi si branduri, iar magazinul asta pare ok so far.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus