un blog de Radu Dumitru

15% reducere la toate aspiratoarele-robot cu codul "nwradu"! Am și YouTube.

Se apropie spectacolul Cirque du Soleil – Alegria

22 Aug 2013  ·

GÂNDURI  ·

3 comentarii

poster-cirque-du-soleil-alegriaV-am spus că am fost la primul spectacol Cirque du Soleil în România, la începutul lui 2012, și mi s-a părut super-extra-mega-frumos. Nu-s fan al circului, nu mă impresionează de obicei acrobațiile, dar trupa respectivă duce un astfel de spectacol la un alt nivel și creează un show care nu poate să nu te încânte, indiferent de vârstă.

Nu uitați că pe 5-8 septembrie vor fi iarăși în România, de data asta cu spectacolul Allegria, aduși la Romexpo de către Events și sponsorizați de Orange. Cel mai ieftin bilet începe de la 110 lei.

Detalii și prețuri găsiți pe Infomusic.ro

  3 comentarii

 1. La Roger Waters nu mergi?

    (Citează)

 2. cred ca ma duc. loved the show.

    (Citează)

 3. Nu e circ, e altceva (vezi Blue Ocean Strategy). Nu s-au dat toate biletele deja? Pe mine ma imbiau colegele de acum un an sa luam bilete

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus