un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Cum ar trebui să reacționeze un fan

1 Aug 2013  ·

GÂNDURI  ·

12 comentarii

barabanceaAcum vreo lună m-am întrebat, într-un articol, cine este Ozana Barabancea și de ce, dacă are 120 kg, trebuie să defileze în costum de baie la televizor, sărind în piscină la emisiunea Splash de pe Antena 1. Nu-i ceva ce aș vrea să văd și nu înțeleg nici acum de ce televiziunea insistă să mi-o arate.

Ei bine, imediat atunci a apărut de undeva probabil cea mai mare fană a artistei de jazz, care m-a făcut imediat “pulifrici de net”, într-un comentariu ce poate fi citit integral aici. Sunt un om care nu cunoaște marii artiști ai neamului, un ignorant ce n-a auzit de Ozana.

Asta m-a făcut să mă gândesc cum ar trebuie să reacționeze un fan adevărat, un om care este trup și suflet alături de artistul pe care-l admiră. Eu zic că ar trebui să spună ceva de genul “este o cântăreață de jazz, uite ascultă melodiile acestea două de pe YouTube, poate îți plac!”. Cu alte cuvinte, fanul e acel om care își sprijină artistul și-l arată și altora, nu doar te înjură fără să dea nici măcar un detaliu.

Nu că asta mi-ar fi schimbat părerea. Când sari în piscină cu alte pițipoance nu cred că-i săritura mai frumoasă pentru că ai vocea bună.

Ați văzut vreo emisiune, apropo?

    12 comentarii

  1. nici eu n`am auzit de ea. A facut ceva notabil?

      (Citează)

  2. Emisiunea mi se pare un eşec. Nişte vedete sar în pişcină, altele le dau note, iar prezentatorii le întreabă cum a fost. Sau poate că n-am prins eu ideea!

      (Citează)

  3. Numai comentariile lui Nashu_mare fac tot articolul mai bun:))

      (Citează)

  4. Radu, iti zic eu cine e Oslana Barabancea asta: o pitzi! Eram o data la Pizzeria Gambinos si venise ea cu o prietena, s-au astezat fix langa masa mea. Devenise deranjanta la cat se agita si vorbea tare, sa atraga atentia asupra ei.. isi mai pronuta si numele din cand in cand (tot numele: “Ozana Barabancea”), probabil ca sa li se intipareasca bine celor din jur. Asta a fost acum vreo 2 ani, cand inca nu i se acorda atat de multa atentie la tv. Apropo, ati observat ca in general grasanele incerca sa fie persoane volubile, vesele, pline de viata.. probabil ca sa compenseze. Bleah..purcelusa vesela

      (Citează)

  5. @Tiberiu:

    Cateodata, cand se intampla sa imi recitesc comentariile din trecut, subconstientul meu cauta ametit butonul de like. Numa’ ca @nwradu nu stie cum sa instaleze un plugin de vot pentru comentarii. A studiat la ASE, n-ai ce-i face.

      (Citează)

  6. Ce buton de like?? Poate de “love”. Dar doar legat de comentarii, nu de tine. @Nwradu, ar trebui sa ii dai si lu’ nashu_mare “de-o savarina”. Merita!

      (Citează)

  7. @Daniel

    Eu m-as multumi si cu un fanclub.

      (Citează)

  8. Ai o tona si defilezi in costum de baie, la TV? Vii in emisiuni de 2lei, unde te prostituezi pt cateva sute de euro? Te pui in tot felul de situatii jenante, doar ca sa generezi placeri vizuale casnicelor de 60+ani, adica rating ?
    Felicitari, atunci iti meriti orice apelativ primit de la orice persoana cu putin respect de sine, indiferent de cat de important/a esti tu, in domeniul in care lucrezi
    Cat despre fanii doamnei care-si arata diferite parti supraponderale prin emsiuni si care cred ca este o somitate in muzica, ar fi bine sa-si ia la verificat valorile in care cred si oamenii pe care ii admira

      (Citează)

  9. Inca o mizerie de emisiune, marca Antena 1.
    In loc sa promoveze si ei emisiuni inteligente…. cum erau pe vremuri.

      (Citează)

  10. cititoarea care a comentat probabil se regaseste in personajul rotofei.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus