un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Viitorul Asus Memopad Full HD de 10 inci

8 Jul 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Ce vedeți mai jos este tableta Asus Memopad Full HD, de 10 inci, ce urmează să fie lansată pe piață în curând. Am butonat-o doar un pic, practic doar am rotit-o pe toate părțile și am dat cu degetul pe ecran de câteva ori, dar mi-a lăsat o impresie foarte bună: ecran luminos, de calitate, foarte potrivit pentru rezoluția superioară de 1920 px, carcasă bine închegată și suficient de subțire.
memopad_full_hd_01memopad_full_hd_02

memopad_full_hd_03memopad_full_hd_04

Apare prin august, din câte știu. Probabil tot cam atunci vom avea și noul Nexus 7, care de asemenea promite un procesor mai rapid și ecran Full HD. Dacă vine la un preț la fel de competitiv precum primul Nexus 7, Asus se va bucura de o nouă perioadă de vânzări masive de tablete.

Problema la Memopad-ul 10 inci Full HD este numele. Asus produce două tablete Memopad: cea de 10 inci, căreia nu-i pot găsi mari cusururi și este cu siguranță o tabletă foarte bună ca raport preț/calitate, și Memopad de 7 inci, care, după cum scriam și aici, este inferioară la toate capitolele unui Nexus 7 sau Fonepad. Iar utilizarea aceluiași nume creează confuzie.

Memopad 10 inci, generația actuală cu rezoluție 1280 x 800 px – 1359 lei la PC Garage. Se găsește pe albastru, alb și roz, dar nu vă recomand altceva decât prima culoare.

  4 comentarii

 1. Asus “Thus ain’t iPad”

    (Citează)

 2. eu tocmai mi-am luat “vechiul” Nexus 7, am tot astepat sa apara unul nou si cum aveam nevoie de o jucarie pentru vacante si erau solduri.. am cedat :D
  in alta ordine de idei un Memopad roz… mmmmm…

    (Citează)

 3. MeMO Pad FHD 10 a fost anuntat initial pentru septembrie 2013.
  press.asus.com/asus-announces-memo-pad-hd-7-and-memo-pad-fhd-10-tablets/

    (Citează)

 4. Nu arata rau… daca nu iei in calcul rama aia niteleus cam mare si aspectul patratos.
  Apropo, rezolutia inferioara de unde incepe?

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus