un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Spray-ul ce respinge apa

14 Jul 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Știe cineva cum pot cumpăra acțiuni la firma asta de mai jos?

    9 comentarii

  1. il contactezi pe andy jones, il intrebi daca e socitate pe actiuni, vezi cat costa o actiune, cumperi cate actiuni vrei, simple as that

      (Citează)

  2. Cumperi degeaba. Nu zice nimeni cât rezistă în timp la acțiuni mecanice/termice. Mai mult, obiectele făcute din materiale poroase sunt făcute să fie așa din motive bine întemeiate. În alte cuvinte, dacă vreau un tricou din folie de plastic, mi-l cumpăr direct. Nu-l iau din bumbac și după aia îl dau cu lac.
    Ar pute fi util la câteva chestii industriale/auto dar și aici am văzut că are probleme cu transparența.

      (Citează)

  3. Chiar daca nu au date oficiale, au sugerat ca obiectele pe care se aplica substanta lor au rezistat un an scufundate in mare si au iesit tot uscate. Nici macar nu e vorba de asta pana la urma, oamenii tot vor cumpara produsul asta cu mare entuziasm probabil chiar daca rezista o saptamana. E usor sa iti imaginezi in cate moduri diverse poti folosi asa ceva.

      (Citează)

  4. Eu am o curiozitate , daca ai dat cu spray din ala pe tricou si nu mai patrunde nici un lichid… cum il mai speli?

      (Citează)

  5. e bun de dat pe masini sa nu se mai murdadeasca de rahatul porumbeilor

      (Citează)

  6. vrajeala, o astfel de inventie nu avea timp sa apara pe youtube.

      (Citează)

  7. Spectaculos!

      (Citează)

  8. Sunt n moduri de-a te folosi de o substanta de genul asta.

    Ganditi-va doar ca vreti sa aveti o camera de supraveghere pentru parcarea din fata blocului si atunci n-ai mai fi nevoit sa-ti faci griji daca intra apa la ea sau nu. Oricat de slaba din punct de vedere tehnologic ar fi ea.

    Ce ma uimeste pe mine e cat de tineri sunt chimistii din firma.

    Si faptul ca au posibilitatea sa faca ceea ce au studiat in facultati.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus