un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ravagii

8 Jul 2013  ·

GÂNDURI  ·

6 comentarii

RAVÁGIU, ravagii, s. n. (Mai ales la pl.) Pagubă, distrugere, pustiire cauzată de o furtună, o inundație, o boală etc

ravagii_fotomodelS

  6 comentarii

 1. and your point is…? :)

    (Citează)

 2. Eu zic sa te uiti tot in DEX la “a bantui” unde ai sa gasesti sinonim “a face ravagii”. Cam asta ar fi sensul. Ar mai fi “a face gat” :)

    (Citează)

 3. ai ramas INTERZIS cand ai vazut aceste titluri si ai simtit nevoia SA DAI LIKE SI SHARE imediat? :)

    (Citează)

 4. Intra sa vezi ce ravagii a facut IQ-ul acestor jurnalisti in presa din Romania. Ai sa ramai prost!

    (Citează)

 5. Zeul somnului e Ursu de la A3. Clipul respectiv e facut sa abata atentia :)

    (Citează)

 6. Nu pot sa cred ca Timisoara a ajuns sa aiba un asemenea primar. Sincer, imi pare chiar foarte rau pentru acest oras minunat.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus