un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Câștigă un pachet Vodafone Smart Mini cu smartphone și cartelă prepaid

30 Jul 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

126 comentarii

vodafone_smart_mini_prepaid_10
Ce este pachetul prepaid Vodafone Smart Mini? O soluție completă de intrare în lumea “smartphone-urilor”, conținând un telefon Alcatel cu Android și o cartelă prepaid, cu ceva credit pe ea, pentru a avea din start Internet mobil, plus minute și SMS-uri.

Toate detaliile sunt în continuare, plus un concurs unde puteți câștiga un astfel de pachet, nou-nouț.

Mai exact, pachetul Vodafone Smart Mini include:

  • smartphone cu Android 4.1, ecran de 3,5 inci, cameră foto 2 Mpx, 3G, Wifi, GPS, slot de card microSD
  • handsfree-ul cu fir
  • cartelă SIM prepaid, cu un credit înițial ce-ți acordă timp de 3 luni pachetul Nelimitat 6: SMS-uri nelimitate în orice rețea, 2000 minute în rețeaua Vodafone, 100 minute naționale, 150 MB net inclus
  • 3 luni de acces gratuit la pachetul pentru tineri (Seenow și Zonga) sau la pachetul pentru copii (Vodafone Guardian și jocuri Gameloft)

Cui îi este bun? Eu l-aș recomanda pentru copii, că toți au smartphone acum, sau de dat cadou cuiva care nu are smartphone, nu prea știe ce avantaje i-ar putea aduce, așa că îi dai tu o soluție la cheie ca să prindă gustul.

Pachetul nu doar că te introduce în lumea smartphone-urilor, dar îți și sugerează diverse aplicații utile în țara noastră, cele “powered by Vodafone”, precum Transport Urban pentru găsit rutele RATB-ului, Auto.ro pentru șoferi, Zonga, Cinemagia, Star Taxi șamd.

Prețul? 67 euro la Vodafone. Cum vă spuneam, puteți câștiga unul dacă citiți articolul până la capăt.

AMBALARE

Iată cum arată pachetul și ce poți găsi în el. Are o cutie cu mâner, gata de dat cadou, după cum vă spuneam, iar în ea găsiți cutia suplimentară a telefonului și restul accesoriilor.

CONSTRUCȚIE

În ciuda prețului său foarte redus, telefonul este bine făcut. Nu-i pot reproșa nimic la acest aspect (poate doar că-i prea gros, 12 mm), e bine închegat, carcasa se deschide greu, iar la apăsare nu flambează și nu scârțâie. Este fabricat de Alcatel, după cum vă spuneam, și poate fi achiziționat în două nuanțe, alb sau negru.

Nu sunt multe de zis. Cartela SIM și cardul microSD intră sub baterie. Pe afară avem în partea de sus un buton On/Off și jack-ul audio, iar pe stânga butonul de volum și portul microUSB. Pe partea din spate avem camera foto/video, un difuzor extern, cu sigla Vodafone discret plasată mai jos.
vodafone_smart_mini_prepaid_06vodafone_smart_mini_prepaid_09

Ecranul este bine integrat în carcasă, chiar dacă trecerea nu este deloc fină. Sub acesta se află trei butoane capacitive, fără lumină interioară.

HARDWARE ȘI PERFORMANȚĂ

Specificațiile telefonului sunt următoarele

  • ecran 3,5 inci, rezoluție 480 x 320 pixeli
  • procesor 1 GHz
  • cameră foto 2 megapixeli
  • 3G, Wifi, GPS, Bluetooth
  • 512 MB memorie RAM, 2 GB stocare internă, slot de card microSD
  • dimensiuni 115 x 62,3 x 12,2 mm, greutate 117 grame
  • Android 4.1

După cum vă dați seama singuri, nu excelează la capitolul performanță. Este un smartphone foarte ieftin și performanța este pe măsură, adică foarte scăzută.

Interfața sacadează din când în când, de exemplu dacă în background rulează mai multe programe. Dacă vă interesează jocurile, am rulat Angry Birds Star Wars fără probleme, jocul fiind fluent, dar de ceva cu grafică mai complexă nu te poți atinge.

Culorile de pe ecran schimbă nuanță dacă le privești din unghi, notificările abia se aud, camera foto este de doar 2 megapixeli – ce mai, este un entry-level pe linie și nu mă miră acest lucru, motiv pentru care-l recomandam copiilor sau celor ce abia acum intră în acest domeniu al telefoanelor.

Autonomia e bunicică, însă dacă-l freci ca pe un smartphone mai bun, adică multe sincronizări pe fundal, se duce într-o zi. Revin la ideea anterioară, e făcut să-i introducă pe cei noi în lumea smartphone-urilor :P

INTERFAȚĂ ȘI PROGRAME

Interfața poate fi și în română, ceea ce este recomandat pentru publicul țintă. În meniul de notificări ai butoane de pornit/oprit principalele funcții.

Presupunând că nu știți ce-i un smartphone, aveți la dispoziție toate programele gratuite ce te pot ajuta în mod normal: Gmail, Facebook, Twitter, Foursquare, Instagram, Dropbox, Whatsapp șamd.

De menționat sunt și aplicațiile Vodafone sau cele dezvoltate de diverse firme românești și preluate de Vodafone sub umbrela sa.

Auto.ro cred că nu mai are nevoie de prezentare, este o aplicație perfectă pentru șoferi și te ajută să găsești cele mai apropiate benzinării, parcări, spălătorii, bancomate, vulcanizări, service-uri șamd, toate cu date oficiale. În plus, poți cumpăra rovignetă și poți ține un calendar al mașinii, ca să nu uiți când expiră diverse asigurări.

Transport Urban este o altă aplicație pe care eu o utilizez des. Îi spui unde vrei să ajungi și îți arată ce autobuz, metrou sau troleu trebuie să iei. Funcționează pentru București și Iași.

Cinemagia îți spune programul de la cinema, îți arată trailere și alte informații utile când vrei să mergi la cinematograf.

Șapte Seri cred că nu mai are nevoie de prezentare. Știți cu toții revista, acum este și online, direct pe telefon.

Star Taxi îți cheamă direct de pe mobil un taxi la locația indicată de tine pe hartă. Alegi tariful maxim, vezi în cât timp sosește mașina șamd. N-am mai sunat după un taxi de aproape doi ani.

Salvamont este pentru cei ce merg în drumeții pe munte. Găsești în aplicație informații despre trasee, cabane și pârtii, plus că poziția ta poate fi monitorizată și în caz că ai nevoie de ajutor cei de la Salvamont știu direct unde să te găsească, datorită GPS-ului.

Seenow este pentru văzut filme și seriale direct pe telefon. Pachetul Smart Mini include 3 luni gratuite de Seenow.

Zonga îți oferă acces la foarte multă muzică. Pachetul Smart Mini include 3 luni gratuite de Zonga full.

Vodafone Cloud îți oferă 5 GB de spațiu de stocare online, ca să pui acolo fișiere și ce altceva mai vrei.

Vodafone Protect îți permite să blochezi sau să ștergi telefonul de la distanță, plus acces la antivirus și alte metode de protecție sau filtrare de apeluri.

Vodafone Guardian este o aplicație gândită pentru părinți, ca să blocheze accesul copiilor la diverse site-uri sau la apeluri și mesaje.

MyVodafone îți permite să-ți gestionezi direct de pe telefon contul tău, să reîncarci cartela, să plătești facturi, să gășești magazine.

Mai sunt și altele de la Automarket, Paravion, Meteo, Forum Computer Games șamd. Le găsiți pe toate explicate aici.

CE E BINE

  • Pachet complet, la cheie.
  • Poți să te joci diverse jocuri populare, dar fără grafică 3D avansată.
  • 3 luni gratuite de Zonga/Seenow

CE E RĂU

  • Fiind printre cele mai ieftine telefoane posibile, performanța este pe măsură.

UTILIZARE

  • Eu îl recomand pentru copiii ce au nevoie de un smartphone, că așa este moda. E un pachet ieftin, cu tot cu cartelă și 18 euro credit, cu net mobil inclus și aplicații interesante, în special cele de monitorizare și filtrare a accesului la net și telefonie.
  • Este bun și pentru cei ce n-au mai avut niciodată un smartphone și vor să intre în această lume, dar mai timid. Vor doar Facebook, doar Whatsapp, doar Transport Urban șamd. Este o soluție ieftină, inclusiv sub forma de cadou dat ca “ia să intri și tu în rândul lumii”

CONCLUZIE

Vodafone Smart Mini este un pachet reușit, chiar dacă telefonul slab este util doar anumitor categorii de clienți. Ideea este bună și mi-ar plăcea să o văd pusă în practică și cu un smartphone mai bun.

Preț: 67 euro cu totul, la Vodafone, incluzând și 18 euro credit pe cartela prepaid.

CONCURS

Puteți câștiga un pachet Vodafone Smart Mini negru. Înscrieți-vă cu un comentariu în care să spuneți ce aplicație “powered by Vodafone” vi se pare cea mai interesantă. Le puteți găsi pe toate mai sus sau în lista de aici. Comentați cu o adresă de email validă, ca să vă pot contacta ulterior.

    126 comentarii

  1. Transport Urban mi se pare cea mai utila, apelez la ea destul de des, atat la aplicatie cat si la site-ul http://transporturban.ro/ cand sunt la PC.

      (Citează)

  2. Salut.Una dintre cele mai interesante aplicatii mi se pare Transport Urban.Este o aplicatie foarte utila daca folosesti des transportul in comun(pentru a afla ruta cea mai directa),dar in acelasi timp este utila si pentru cei care sunt din provincie si nu cunosc traseele din orasul respectiv(Bucuresti si Iasi).

      (Citează)

  3. Si mie imi este utila aplicatia Transport Urban, dar cea mai interesanta mi se pare ZONGA, e un must have(mai ales ca in Vodafone traficul aplicatiei este gratuit).

      (Citează)

  4. MyVodafone pe care o folosesc si Vodafone Cloud.

      (Citează)

  5. Cinemagia e cea mai utila pt mine din cele insiruite. :-)

      (Citează)

  6. Star Taxi mi se pare cea mai interesanta aplicatie “powered by Vodafone”.

      (Citează)

  7. Aplicatie buna pe care o folosesc zi de zi :Vodafone Meteo.O recomand.

      (Citează)

  8. Vodafone Cloud este o aplicatie utila

      (Citează)

  9. Transport urban a fost perfectă. Am ajuns in capitala si cu ajutorul ei m-am descurcat. Dupa mine e cea mai utilă aplicație.

      (Citează)

  10. Vodafone Meteo imi este utila, poate si Star Taxi.

      (Citează)

  11. Transport urban este aplicatia foarte utila pentru mine, imi place si Zonga.

      (Citează)

  12. Transport Urban.

    Daca pentru celelate aplicatii gasesti in Google Play alternative, TU e singura care ofera informatii utile pentru deplasarea prin orase folosind mijloacele de transport in comun.

      (Citează)

  13. Daniel Popescu

    30/07/2013 la 9:08 AM

    Cinemagia este aplicatia pe care o folosesc cel mai des dintre cele disponibile sub brandul “Vodafone”.

      (Citează)

  14. cel ami des auto.ro si apoi salvamont.

      (Citează)

  15. transport urban este extraordinara

      (Citează)

  16. Cea mai interesanta aplicatie pentru mine este Cinemagia deoarece aflu mereu ce filme ruleaza la cinema si productiile ce urmeaza sa se lanseze in Romania.Deoarece unele filme au si cate un review imi pot face o parere mai buna despre cele mai apreciate productii cinematografiece.

      (Citează)

  17. transport urban

      (Citează)

  18. Cinemagia săptămânal și Șapte Seri ocazional.

      (Citează)

  19. Am downloadat app-ul celor de la Computergames forum, mi se pare interesant, si paraca mai usor de folosit decat tapatalk-ul din dotare

      (Citează)

  20. Transport Urban şi StarTaxi ar fi fost favoritele mele, dacă ar fi fost disponibile şi în oraşul meu, dar trebuie să aleg Auto.ro ca aplicaţia mea favorită, deoarece îmi este de foarte multe ori utilă, mai ales prin funcţia de găsire a benzinăriilor din apropriere.

      (Citează)

  21. Cinemagia, este aplicatia ce o folosesc cel mai des. Este foarte utila. M-am indragostit de ea de la prima vedere. Sa nu uitam că de ramai fără cash, poti sa mergi la film achizitionand biletele cu ajutorul telefonului.

      (Citează)

  22. Cea mai interesanta aplicatie powered by Vodafone o consider aplicatia Cinemagia deoarece pot sa platesc si sa rezerv locurile la filmul direct de pe telefon, imi pot alege ora de difuzare si locurile cele mai bune unde doresc sa vizionez filmul, lucru care ma scuteste de stat la coada pentru bilete, pierzand mult timp iar cel mai interesant lucru este ca nu trebuie sa am bani cash sa pot viziona filmul, plata se va adauga la factura Vodafone.

      (Citează)

  23. Transport Urban si Mersul trenurile sunt cele mai interesante si utile. Sunt din provincie si le folosesc cel mai des. Nu am permis :(((…

      (Citează)

  24. Salvamontul e foarte util cand esti pe munte si dai de belea… Nu ca as ura cuiva asta :)

      (Citează)

  25. Pentru cei care calatoresc des cu trenul (ca mine) aplicatia Mersul trenurilor powered by Vodafone cred ca este chiar interesanta si utila. Inca nu am intrat in randul lumii, asadar nu stiu sigur cum merge treaba, dar pachetul Vodafone Smart Mini suna bine!

      (Citează)

  26. MyVodafone si Vodafone Cloud sunt foarte utile pentru mine.

      (Citează)

  27. Aplicatia “Salvamont” mi se pare cea mai interesanta, eu fiind un amator de drumetii si trasee montane. O astfel de aplicatie este foarte utila, ai mereu la dispozitie informatii despre vreme si primesti atentionari in timp real, plus numere de telefon de la cabane si refugii montane. Functia de localizare GPS este foarte utila in cazul nefericit in care te ratacesti. Poate cel mai mare avantaj al acestei aplicatii este ca traficul necesar folosirii ei nu se taxeaza. :)

      (Citează)

  28. pentru mine: my vodafone > auto.ro > cinemagia > transport urban

      (Citează)

  29. Star Taxi mi se pare utila, dupa experienta neplacuta cu taxiurile de duminica seara dupa concertul Rammstein.

      (Citează)

  30. In ordinea importantei, din punctul meu de vedere, aplicatiile sunt: My Vodafone, Zonga, Salvamont

      (Citează)

  31. Cinemagia mi se pare cea mai interesanta aplicatie si evident cea mai utila pentru mine.Locuind destul de departe fata de cinema-ul local,sa verific pe drum ce filme ruleaza in orele in care am timp liber ar fi ideal.

      (Citează)

  32. Vodafone Guardian este exact ce cautam la un telefon pentru copil. O sa o incerc sa vad care este potentialul ei. Sper sa fie disponibila si in Play. Daca mai acces la telefon poate faci si un scurt review la aplicatie. E un telefon ideal pentru un copil, mai pus pe ganduri…

      (Citează)

  33. Tocmai am folosit auto.ro sa caut o vulcanizare in zona, pentru ca mi se tot dezumfla un cauciuc la masina.
    Si Transport Urban mi se pare o aplicatie foarte utila pentru cei care nu au masina sau care nu cunosc prea bine traseele transportului in comun.

      (Citează)

  34. MyVodafone si Auto.ro cred ca sunt cele mai utile pentru mine.

      (Citează)

  35. Catalin Gavrizescu

    30/07/2013 la 10:54 AM

    De departe Cinemagia e cea mai utila pentru mine. Daca ai putea face rezervari din aplicatie la toate cinematografele ar fi chiar perfecta!:))

      (Citează)

  36. Ca un adevarat pasionat de drumetii, gasesc aplicatia Salvamont ca fiind cea mai utila. M-a ajutat mult, chiar acum 2 saptamani :)

      (Citează)

  37. Cea mai utila aplicatie din punctul meu de vedere este Transport Urban. Nefiind din Bucuresti, m-a ajutat enorm atunci cand am avut vreo problema de rezolvat.

      (Citează)

  38. Cea mai interesanta tot Auto.ro ramane :)

      (Citează)

  39. Zonga mi se pare cea mai utila aplicatie pentru ca prin intermediul ei poti asculta muzica la un pret mic.

      (Citează)

  40. Kincses Cristi

    30/07/2013 la 11:26 AM

    MyVodafone este foarte utila pentru mine.

      (Citează)

  41. Salut,

    Cea mai tare aplicatie este Transport Urban.
    Chiar e super folositoare aplicatia + ca m-a scos de multe ori din situatii “tragice” :))

      (Citează)

  42. Cea mai interesanta si in acelasi timp utila aplicatie consider ca este auto.ro.

      (Citează)

  43. Transport Urban e o aplicatie utila si bine realizata.

      (Citează)

  44. Cinemagia ma ajuta cel mai mult si are aplicabilitate in mai multe zone decat Bucuresti

      (Citează)

  45. Singura de-acolo pe care o folosesc frecvent e Star Taxi, dar la fel de utila mi se pare si Transport Urban (doar ca eu folosesc P.T. Bucharest pentru iPhone de cativa ani). Oricum, foarte misto pachetul, ma gandesc sa-i iau maica-mii, s-o fac sa intre in randul lumii, vorba ta. :)

      (Citează)

  46. Folosesc des Star Taxi, imi place in mod deosebit pentru ca elimina nevoia de a mai vorbi cu tractoristele alea obosite de la call center-ul firmei de taxi.

      (Citează)

  47. Vodafone Protect foarte util pentru optiunile de localizare si antivirus. In plus scaneaza împotriva aplicațiilor dăunătoare.

      (Citează)

  48. Transport Urban – O aplicatie buna mai ales daca nu esti din orasul respectiv. Pacat ca nu e dezvoltata pentru mai multe orase. Asta ca avem de ales doar una dintre aplicatii ca nici cu auto.ro nu imi este rusine.

      (Citează)

  49. Evident ca auto.ro . Ai tot ce-ti trebuie acolo, pana si bancomate pe alese.

      (Citează)

  50. Tind să cred că “Transport Urban” are un potențial foarte bun. Mă bucură faptul că nu acoperă în exclusivitate capitala și cu siguranță ar primi și mai mult interes dacă s-ar continua extinderea listei orașelor.

      (Citează)

  51. offtopic Cum apar comentatorii cand e vorba de un concurs. Zici ca sunt ciuperci dupa ploaie, si ciudat ca am dat o geana de sus pana jos si nu am remarcat nici unul care sa comenteze mai des pe aici :) . Cred ca sunt ceva forumuri/ grupuri facebook care numai cu asta se ocupa? Ca prea repede au aparut.

      (Citează)

  52. si tot offtopic, sa le zica careva la vodafone ca e expirat certificatul , cel putin firefox-ul a urlat cand am intrat pe linkul ala.

      (Citează)

  53. Aplicatia pe care o folosesc constant e myvodafone,restul le=am incercat dar…la capitolul cloud folosesc deja google drive,antifurt de la bitdefender…etc,etc. Ce urmeaza sa instalez in 2 saptamani cand o sa plec la munte o sa fie aplicatia salvamont.

      (Citează)

  54. Vodafone Salvamont pare cea mai intersanta dat fiind sezonul drumetiilor pe munte

      (Citează)

  55. StarTaxi e cea mai utila si merita pastrata pe telefon (nu stii cand ai nevoie urgenta de un taxi serios), MyVodafone e buna daca ai cont la ei, Zonga am incercat si eu si e ok, dar necesita ceva timp pentru configurarea playlistului, Salvamont e buna cand pleci pe munte, Sms parking si Autoro sunt utile daca ai masina(must-have chiar), Transport urban isi face treaba bine daca n-ai masina(calculeaza foarte bine traseele in oras cu mijloacele de transport in comun), Computer Games Forum e utila daca n-ai Tapatalk. Cam atat, restul le gasesti in variante mai bune in Play sau direct pe internet.

      (Citează)

  56. Din punctul meu de vedere cea mai utila aplicatie este Vodafone Cloud, asa esti asigurat ca in cazul in care se strica telefonul (softul), il pierzi sau stergi ceva important din telefon poti recupera datele deoarece au fost deja salvate in Vodafone Cloud.
    Nu am vazut daca ofera si posibilitatea de salvare automata a agendei telefonice

      (Citează)

  57. Vodafosmorange

    30/07/2013 la 1:04 PM

    Eu folosesc in mod frecvent aplicatia Cinemagia si mi se pare foarte utila nu doar pentru programul cinematografelor mura-n gura (pe care altfel mi-ar fi lene sa-l caut), ci si pentru stirile din domeniu. Treaba cu plata biletelor direct de pe telefon m-ar incuraja si mai tare sa mai vad cate un film pe ecran mare, din pacate “asteptam provincia”, ca nu toti locuim in capitala.

      (Citează)

  58. Folosesc mai multe aplicatii powered by Vodafone, dar cea care mi se pare cea mai utila este Transport Urban. Desi are unele bug-uri si se mai intampla sa se blocheze, per total este foarte utila pentru cei care folosesc transportul in comun.

      (Citează)

  59. Ce mai utila pentru mine este Salvamont, mai ales daca ajungi intr-o situatie mai putin placuta.

      (Citează)

  60. star taxi mi se pare cea mai interesanta pentru ca m-am saturat de call center-iste :)

      (Citează)

  61. Cea mai interesanta aplicatie mi se pare “Transport Urban” pentru ca imi ofera posibilitatea de a ajunge de la punctul A la punctul B in cel mai scurt timp si fara sa mai fie nevoie sa intreb in stanga si in dreapta ce autobuz/tramvai trebuie sa iau ca sa ajung la destinatie.

      (Citează)

  62. Star Taxi este excelenta! Poti comunica prin chat cu taximetristul, il vezi pe harta cand se apropie si in plus comenzile sunt onorate in timpul anuntat.

      (Citează)

  63. Din punctul meu de vedere consider ca aplicatia Transport Urban este cea mai interesanta.Zic asta deoarece din octombrie ma voi muta in Bucuresti pentru facultate. Nestiind orasul aceasta aplicatie ma poate ajuta sa ajung unde trebuie in timp util. Desi pana acum nu am reusit sa ma ratacesc, ma gandesc cu groaza la momentul in care ma voi rataci intr-un oras asa mare unde nu cunosc pe nimeni.
    Gasesc interesanta aplicatia Transport Urban datorita utilitatii sale.
    Si ca sa fac un top, pe locul doi s-ar clasa aplicatia Star taxi(pentru primele zile de la primirea bursei), iar locul 3 ar fi ocupat de aplicatia Mersul Trenurilor( pentru dorul de casa).
    Gasesc interesanta aplicatia Transport Urban datorita utilitatii sale.

      (Citează)

  64. Aplicatia de transport urban mi se pare cea mai utila. O folosesc, estimeaza destul de bine timpul necesar calatoriei (in Cluj).

      (Citează)

  65. Daniel Popescu

    30/07/2013 la 2:55 PM

    Radu, o mica rectificare: aplicatia Transport Urban nu este disponibila doar pentru Bucuresti si Iasi, ci si pentru Brasov, Cluj, Constanta, Ploiesti si Timisoara.

      (Citează)

  66. Cinemagia – consider aplicatia foarte complexa si utila pentru ca :
    – nu mai stai la coada si poti cumpara orice bilet online.
    – poti accesa oricand informatii/stiri despre filme
    – poti afla programul la cinema/tv/concerte ..din foarte multe orase
    – poti vizualiza trailere

      (Citează)

  67. Transport Urban pentru ca o folosesc suficient de des in Bucuresti. De mentionat ca suporta si alte orase. Am putut sa ma descurc foarte usor prin Brasov datorita ei.

      (Citează)

  68. Vodafone Salvamont, intrucat iubesc muntele!

      (Citează)

  69. Pentru mine “Star taxi”.
    Si vreau sa si explic de ce: mare parte a taximetristilor care folosesc aceasta aplicatie s-au cizelat pentru ca altfel nimeni nu va apela la serviciile lor – multumita sistemului de rating. Asta este cea mai mare realizare!
    Apoi mai inseamna rapiditate in plasarea comenzii, date clare despre tarif/sofer, date despre momentul preluarii, posibilitatea de plata prin card si siguranta (stii cu cine esti in masina).
    Folosesc si alte aplicatii de la Vodafone acestea fiind facute foarte bine. As sugera ca aplicatia MyVodafone sa permita folosirea mai multor conturi.

      (Citează)

  70. @gigi popa, lasă că e bine aşa, cred că şi lui Radu îi convine.

    Ar fi foarte foarte mişto să faci o centralizare, să vezi care este cea mai folosită aplicaţie overall. Eu folosesc Transport Urban, am folosit şi Auto.ro şi Star Taxi (Star>Speed). De obicei pe ultimele 2 mai uit să le reinstalez după ce fac un reset la telefon.

      (Citează)

    • @Revo: voi face și asta, dar e posibil ca foarte mulți să răspundă la întâmplare, doar pentru înscriere. Oricum, sunt surprins de câte Transport Urban văd aici, mă bucur pentru dezvoltatori.

      @gigi popa: nu cred că a apărut atât de repede concursul. Sunt mulți cititori zilnic, dar puțini comentează (nu știu de ce), însă la concursuri îndrăznesc mai mulți.

        (Citează)

  71. În mod clar aplicaţia Cinemagia, întrucât sunt un mare iubitor de filme şi astfel pot fi la curent cu noutăţile din acest domeniu, precum şi cu programul cinematografelor.

      (Citează)

  72. Es as vrea pachetul pt. fiica mea de 10 ani, sa descarce muzica cu Zonga.

      (Citează)

  73. MyVodafone – avand mai multe numere de telefon este usor sa sti cum stai la nivel de grup.

      (Citează)

  74. MyVodafone este cea mai utila aplicatie, dupa parerea mea, pentru ca, contine toate informatiile utile legate de contul tau.Si Zonga este utila, si e foarte placut sa ai propria ta colectie de muzica online !

      (Citează)

  75. Pentru mine cea mai interesanta aplicatie dintre cele mentionata este StarTaxi.

    Auzisem de ea de ceva vreme, dar aici(Brasov) inca nu era disponibila.

    De cand am inceput s-o folosesc(si am vreo 50 comenzi) mi se pare mai utila decat sunat la taxi sau asteptat in strada.
    De ce?
    As putea sa insir cel putin 10 motive, dar zic doar cateva:

    1. Pot sa notez soferii. Nu o data i-am chemat in fata blocului, pe ploaie si ei veneau la 30 metri, in strada. Si se mira ca le dau 4 stele.
    2. Vad cine vine si cand ajunge. Nu stau si astept in partea gresita, cu bagajele in fata blocului, asteptand.
    M-am trezit la un moment dat cu un sofer care a zis ca a ajuns, dar era in spatele blocului. L-am sunat si l-am directionat corect. Saracu’ era nou.
    3. Toti cei cu care am mers au pus ceasu, au fost politicosi, curati, respectuosi si nu m-au ocolit.

    De cand mi-am instalat aplicatia cred ca am comandat 99.99% din taxiuri cu aplicatia(exceptie cand mai da rateuri aplicatia si ma grabesc) si voi continua sa o folosesc in continuare.

    Ar mai avea nevoie de niste fix-uri, dar per total e multumitoare.

    Si cred ca am scris prea mult, de puteam sa-mi scriu post propriu :)

      (Citează)

  76. Fiind activ pe cg forum, cea mai interesanta aplicatie mi se pare CG Forum Mobile.

      (Citează)

  77. Zonga, desigur…pentru toti pasionatii de muzica pe mobil,e cea mai tare aplicatie!

      (Citează)

  78. De departe My Vodafone era cea mai utila pentru mine, asta pana sa trec pe un abonement RED si sa nu mai am nevoie de ea. Asa ca momentan am mai ramas doar cu Cinemagia instalata din lista de aplicatii Powered by Vodafone.

      (Citează)

  79. Am folosit si eu sapte seri si seenow. In schimb cinemagia o folosesc destul de des, si sa nu mai vorbesc de myvodafone care este chiar cea mai utila. Astept insa sa o dezvolte mai mult.

      (Citează)

  80. Traiasca Zonga, ca m-a scutit de multe ori de cumparat albume de pe iTunes. Si da, il vreau sa-i fac un review. :D

      (Citează)

  81. cea mai interesanta aplicatie este auto.ro pt. ca pot fi la curent cu pulsul pietei SH din Romania.

      (Citează)

  82. Developerii de la Transport Urban sunt şi foarte comunicativi. Le-am scris despre un bug şi mi-au răspuns. Îşi dau interesul, bravo lor.

      (Citează)

  83. Transport Urban mi se pare cea mai utila…

      (Citează)

  84. Transport Urban e foarte utilă, chiar dacă nu merge ea “ca unsă”

      (Citează)

  85. clar star taxi e cea mai utila aplicatie. a fost un mare boom cu aplicatii de comandat taxi

      (Citează)

  86. Vodafone Guardian e vitala, cine are copii intelege de ce :)

      (Citează)

  87. Vodafone Contacts. Star Taxi si Transport Urban, ptr. ca sunt aplicatii utile.

      (Citează)

  88. Star taxi si transport urban imi par cele mai utile.Pentru taxi evit contactul cu operatoare obosite si nu am avut niciodata surprize.

      (Citează)

  89. Vodafone Protect pare o aplicatie interesanta . Desigur ca cel mai bine e sa nu fii nevoit sa o folosesti “pana la capat” :D . In orice caz mi-ar placea sa ajung sa le testez pe toate

      (Citează)

  90. Eu folosesc zi de zi MyVodafone pentru iPhone, cinemagia pentru informații despre programul TV cât și mersul trenurilor pentru ce altceva decât mersul trenurilor :)

      (Citează)

  91. Zonga este poate cea mai tare aplicaţie ce se află în parteneriat cu Vodafone, mai ales daca rulează pe un telefon bun!

      (Citează)

  92. Star Taxi mi se pare cea mai interesanta aplicatie!

      (Citează)

  93. Militaru Mircea

    31/07/2013 la 2:41 PM

    Salut,
    aplicatia mea preferata de la Vodafone este Mersul Trenurilor pt ca merg f mult cu CFR si chiar este f utila , te scuteste in a mai cara cu tine Mersul Trenurilor.
    mai jos este linkul care va ofera mai multe detalii :

    https://forum.vodafone.ro/t5/Alte-servicii/Vodafone-aduce-aplica%C8%9Biile-Mersul-Trenurilor-%C8%99i-Transport-Urban/td-p/29361

      (Citează)

  94. Din ce am folosti Transport Urban mi s-a parut cea mai utila in situatii limita. Faci traseul si ii dai drumul.

      (Citează)

  95. Imi place foarte tare Star Taxi pentru ca la orice moment vezi taxi disponibile in apropiere, are rating pe soferi, nu stai pe telefon sa auzi toata conversatia dispecerului din care oricum in final nu intelegi daca iti vine taxi si cine vine si mai mult prinzi liniile ocupate atunci cand este aglomerat. Multumesc pentru o aplicatie foarte reusita si utila!

      (Citează)

  96. Cretu daniel sorin

    31/07/2013 la 3:52 PM

    My vodafone pt ca ma intereseaza costul aditional si ce mai am in oferta plus ofertele noi care apar, in rest mai putin..cretudanielsorin@yahoo.com

      (Citează)

  97. Vodafone Contacts mi se pare vitala :) Am patit sa imi pierd toate contactele din cauza unei probleme cu telefonul si atunci am inteles cat de importanta este o astfel de aplicatie.

      (Citează)

  98. Auto.ro mi se pare o aplicatie utila, lucru pe care l-am simtit recent cand am fost cu cumnatul meu sa-si cumpere si el o masina din Austria. Odata intrati in tara nici o benzinarie nu ne-a putut da rovinieta pe motivul ca nu le merge internetul (vazandu-ne cu numere rosii si probabil avand intelegeri cu politia), dar noroc cu aplicatia Auto.ro care pe langa faptul ca iti poti cumpara rovigneta si scapa din situatia penibila in care am fost noi iti poti creea alerte si poti fi la curent cu ceea ce te intereseaza.

      (Citează)

  99. Vodafone Cloud

      (Citează)

  100. Eu încă folosesc Opera pe PC, deci aleg pentru mobil Vodafone Opera Mini. Sigur te scutește de trafic (au ei protocol de compresie).

      (Citează)

  101. Auto.ro – mai ales dupa ultimele updateuri poti cauta cu usurinta un ATM, o benzinarie anume ( ca ai auzit ca are acolo benzina cu 0.001 mai ieftina ) si alte chestii. De multe ori am folosit aplicatia cand eram prin zone necunoscute cautand cine stie ce

      (Citează)

  102. Cinemagia-pentru programul cinematografelor

      (Citează)

  103. Intrucat nu sunt din Bucuresti sau Iasi, deocamdata aplicatia auto.ro e preferata mea. Tot “powered by Vodafone” si interesanta pare a fi si Salvamont.

      (Citează)

  104. Personal, aplicatia Star Taxi mi se pare cea mai interesanta, deoarece nu am masina, asa ca aceasta aplicatie salveaza timpul, indelung uneori, petrecut la telefon pentru a face o comanda

      (Citează)

  105. Vodafone Cloud

      (Citează)

  106. Zonga mi se pare cea mai interesanta.

      (Citează)

  107. Cel mai mult mie imi plac Zonga si SeeNow…:)

      (Citează)

  108. Vodafone Opera Mini e ideal pt mobil :)

      (Citează)

  109. Mie imi plac SeeNow si Zonga…:)

      (Citează)

  110. Castigatorul cand se anunta??? Suntem nerabdatori…

      (Citează)

  111. Mi se par foarte utile si interesante aplicatiile auto.ro si Transport Urban.

      (Citează)

  112. Auto.ro mi se pare cea mai interesanta. Cel putin pentru mine ca toata ziua sunt prin oras cu masina.

      (Citează)

  113. Zonga. O aplicatie buna pentru cei ce asculta multa muzica (asa ca mine) + aceasta aplicatie iti face playlist offline pe care il poti ascuta fara internet

      (Citează)

  114. O aplicatie interesanta poate fi Zonga. :)

      (Citează)

  115. ZONGA FACE TOT CE IMI DORESC

      (Citează)

  116. vodafone protect si vodafone guardian mi se par foarte bune avand in vedere ca poate fi un smart phone pt copii

      (Citează)

  117. aplicatia mea preferata pana acum este zonga pentru muzica

      (Citează)

  118. vodafone guardian mi se pare interesanta si foarte utila mai ales pentru cei care sunt noi in lumea smartphone si isi uita sau pierd des telefonul (oricum la pretul sau nu te pra doare inima daca il pierzi sau iti este furat)

      (Citează)

  119. ceea mai buna mi se pare Transport Urban,pt cei care nu cunoastem Bucurestiul

      (Citează)

  120. aplicatia ZONGA

      (Citează)

  121. E super tare aplicatia Transport urban.

      (Citează)

  122. Mi se pare foarte interesanta aplicatia zonga pentru muzica

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus