un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Smartphone cadou la televizoarele Sony Bravia de top

1 Jun 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

6 comentarii

bravia_w9Sony a anunțat promoția “perechea perfectă” pentru televizoarele Bravia. Cei care cumpără un televizor Bravia W9 primesc gratuit un telefon Sony Xperia Z (care este vârful lor de gamă, performant, ecran full hd, rezistent la apă, cameră 12 Mpx șamd), iar pentru achiziția unui Bravia W8 primesc un telefon Xperia L, un alt model destul de performant.

Promoția este valabilă în perioada 29 mai – 14 iulie în magazinele Sony Center, Media Galaxy, Altex, Domo, Flanco, eMAG, METRO și Carrefour. Acum, dacă un Xperia Z costă 2500+ lei în magazin, să nu rămâneți mirat de cât costă acele televizoare de-și permite Sony să dea și un smartphone cadou cu ele. Modelele încep de la 6699 lei la eMAG.

Bravia W9 – 46 sau 55 de inci, are tehnologia Triluminos Display, este 3D cu ochelari activi, smart, Skype ready, aplicații, browser, WiFi, NFC șamd.
Bravia W8 – 47 sau 55 de inci, diferența pare a fi că acesta folosește ochelari 3D pasivi, nu activi, iar cei activi mie mi se par mult mai buni pentru 3D.

Ideea cu perechea perfectă cu telefonul vine din faptul că poți folosi aceste smartphone-uri Sony ca telecomenzi pentru televizor, poți să transmiți imagini de pe unul pe altul, ba chiar împerecherea se face imediat prin NFC și transmisia prin WiFi.

Din păcate, telefonul nu-l primiți odată cu televizorul, cum mă așteptam, ci este o procedură complicată de înregistrat produsul pe site-ul Sony, decupat o etichetă, un cod promoțional, trimis scrisori prin poștă șamd. Dar na, e un telefon de 2000 de lei.

Detalii și în pagina oficială Sony.

    6 comentarii

  1. Este o oferta interesanata…

      (Citează)

  2. La 13000 lei cat costa un televizor care iti da dreptul la un Xperia Z nu cred ca se vor ingramadi multi. Oferta e buna doar pentru cei care intentionau sa-si cumpere un astfel de tv… Nu cred ca va da cineva 13000 lei doar pentru un telefon de 2500 lei. Dar n-ai de unde sa stii, romanilor le plac ofertele, oricare ar fi ele, ceva la oferta sa fie :)

      (Citează)

  3. Sony spune: “Cumpăraţi un televizor BRAVIA® şi primiţi un smartphone Xperia™”

    EMag zice: “Cumpără un televizor Sony şi ***poţi*** primi cadou un smartphone Sony!”.

    EMag nu e prea sigur de promotia Sony :)

      (Citează)

  4. Sony este intr-o mare incurcatura financiara cu divizia de electronice si daca nu va reusi sa vanda puternic consola PS4 si cine mai stie ce alta minune nu stiu daca in cativa ani vom mai gasi produse Sony.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus