un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Shutter Reloaded mai bun

17 Jun 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

11 comentarii

Din când în când mă întreabă lumea ce plugin folosesc pentru imagini. Tocmai am trecut la Shutter Reloaded Plus, același plugin cu care erați obișnuiți și până acum, dar cu câteva avantaje suplimentare la utilizare:

  • puteți trece de la o imagine la alta făcând click pe fotografie sau cu tastele săgeți
  • un click în afara imaginii închide galeria
  • are codul un pic mai optimizat.

Îl puteți descărca și voi de pe ITinfo.ro. Multe mulțumiri autorului, Iulian Dănăilă, și lui Zoso că mi-a semnalat noua versiune. Cât despre galerii de diverse dimensiuni și număr de coloane, le fac din codul WordPress.

Poze cu dulciuri, ca să testați pluginul :P

    11 comentarii

  1. Multumesc. Eu sunt unul dintre aia care l-au intrebat.

      (Citează)

  2. cu plăcere, porclet :D

      (Citează)

  3. Vaiii, ce poze! Ce dulciuri! :((

      (Citează)

  4. L-am bagat si eu acum…sa vedem ce e de el :D

      (Citează)

  5. Aleluia. O vreme nu a mers navigarea din tastatură și nu mă uitam la poze.

      (Citează)

  6. multa vreme te-am bodoganit pentru ca trebuia sa dau click pe fiecare poza din galerie…

      (Citează)

  7. Acuma serios, de ce nu foloseste toată lumea o extensie cum e asta? Mie imi usureaza semnificativ navigarea, si m-am obisnuit asa de bine cu ea incat as include-o by default in toate browser-ele…

      (Citează)

    • Pentru că 30% din cititori folosesc Firefox, 8% IE.
      Iar din cei cu Chrome am dubii că toți șțiu de extensii și mai și sapă prin ele.

        (Citează)

  8. Referitor la Chrome, doar mie mi se întâmplă ca la unele update-uri automate să se șteragă sau să nu se activeze extensiile ? De asta nu prea le folosesc.

      (Citează)

  9. offtopic @nwradu: well, poate că e o idee bună pentru un viitor articol ;) Şi dacă tot a fost atins subiectul, cam aşa arată browser-ul meu în materie de extensii. Poate e o sursă de inspiraţie pentru unii care nu au chef să caute/testeze extensii, cert e că în cazul meu fără mare parte din cele de acolo simt că nu pot sa “funcţionez” corespunzător :)

    @Ariel: cred că da. Am păţit să ma trezesc cu extensii dezactivate doar când acestea îşi făceau update şi apoi cereau privilegii în plus faţă de cele deja “consimţite”.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus