un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Nokia cu ecran de 45 cm

10 Jun 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

9 comentarii

Ca să nu credeți că vă păcălește cineva când vorbește de televizoare Nokia, iată unul văzut în vitrina unui magazin din Râmnicu Vâlcea. 45 de centimetri de tehnologie finlandeză veche.
televizor_nokia

De-a lungul istoriei sale de 150 de ani, Nokia a produs și hârtie, cauciuc, cabluri electrice, cizme, generatoare, chimicale, ca apoi să-și găsească puterea în echipamente de comunicații și telefoane mobile.

  9 comentarii

 1. Daniel Mitran

  10/06/2013 la 6:17 PM

  Prin 2007 imi cumparasem un monitor Nokia: CRT, 21”, profesionist, produs in 1999, mare cat trei sferturi din birou.
  Am plans dupa el cand am trecut la LCD, era absolut impecabil.

    (Citează)

 2. Ai uitat să menţionezi că au produs şi cărămizi :D

    (Citează)

 3. Brandul Nokia,a fost creat pe telefonie..

    (Citează)

 4. O fi el Nokia dar 195 de lei e absolut exagerat.

    (Citează)

 5. Erau televizoare excelente la vremea lor dar 195 de lei e imens, vorbim totusi de anii ’90.

    (Citează)

 6. cred ca e momentul sa se intoarca la hartie si cizme.

    (Citează)

 7. acum vreo 15 ani am vazut intr-un sat din judetul Gorj(!) un tv Nokia in format 16:9, cu tub catodic. Mi s-a părut, atunci,
  cel mai cool tv ever!

    (Citează)

 8. Cizmele Nokia sunt produse chiar si in ziua de azi in fabrica din Finlanda. Defapt, asta au fabricat ei prima data.

    (Citează)

 9. Am cumparat un TV Nokia cu diagonala 51 in 1996. In 2007 l-am dat socrilor. Merge si acum perfect. Socrul meu se roaga zilnic sa pocneasca, sa-si poata lua un LED, dar nu are noroc.

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus