un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Concurs Panasonic

23 Jun 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

4 comentarii

Poate că ați observat un banner Panasonic în dreapta. Un click pe el vă duce pe o aplicație Facebook unde, după vreo 3 clickuri, vă puteți înscrie pentru a câștiga un smart TV Panasonic Viera. Not bad.

Aplicația postează și pe Facebook un mic anunț că v-ați înscris la concurs.

    4 comentarii

  1. Astept cu interes ziua cand dezvoltatorii de aplicatii vor face in asa fel incat acestea sa poata fi accesate si de pe mobil.
    It’s the future, you know…

      (Citează)

  2. @Denisa: chiar dacă aplicația de facebook nu îți permite să deschizi aplicații în ea, de-aia e smartphone ca să te descurci. Așadar, o variantă de ocolire ar fi: se instalează Dolphin Browser, se intră la Settings și se schimbă User Agent din Android în Desktop spoi se activează Flash-ul și se intră pe facebook. Mai departe, poți să consideri că ai intrat de pe PC, având acces la aceleași funcții în browser-ul de pe telefon…

      (Citează)

  3. Dar nu ar fi mai simplu să le facă ei în aşa fel încât să poată fi accesate ŞI de pe mobil? Îi ignoră, pur şi simplu, pe cei care preferă să stea pe net de pe tablete şi smartphones. Ca şi cum ei n-ar conta.
    Oare de pe televizorul ăsta smart se poate intra în aplicaţia respectivă sau…?

      (Citează)

    • @Denisa: nu mă pricep la aplicații Facebook, dar dacă sunt în flash, ca aceasta, e de fapt problema telefonului că nu suportă Flash, nu a lui Facebook sau a dezvoltatorului.

      Iar dacă poți dezvolta aplicații FB în HTML 5 sau altceva compatibil și cu telefoanele, cred că se pune problema de costuri. Merită banii dați în plus unui programator HTML 5 pentru câți intră de pe mobil? Eu de exemplu de pe smartphone intru pe chestii importante sau de plictiseală. La un concurs pot aplica de pe desktop, cândva când am timp liber.

        (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus