un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

SGS 4 și problemele pe Instagram

6 May 2013  ·

TEHNOLOGIE  ·

Spune-ți părerea

V-ați cumpărat Samsung Galaxy S4? Instagram are o problemă cu fotografiile făcute cu acest model, adică le face verzi sau publică doar niște dungi ciudate, nu imaginea inițială.

Problema cu verdele am văzut-o și eu la review, dar nu am menționat-o pentru că mă așteptam ca Instagram să scoată un update după lansarea oficială a telefonului. Și au scos un update, dar acesta doar a adăugat bug-uri noi.

Verdele apare atunci când apăsați butonul de Contrast în Instagram, cel care adaugă un efect asemănător cu HDR-ul. Pe fotografiile făcute cu Samsung Galaxy S4 doar adaugă verde după criterii de el știute, chiar dacă această culoare nici măcar nu apare în fotografie. Iată câteva exemple de-ale mele cu before/after apăsarea butonului de Contrast:
instagram_Verde_sgs4

Și iată un exemplu și cu dungile de care spuneam. În preview imaginea arată ok, dar când o publici se transformă în așa ceva.
sgs4_instagram_dungi

În versiunea 3.5.1, lansată acum 2-3 zile, poți merge în Advanced Features și să debifezi Use High-Quality Image Processing. După update-ul la 3.5.2, de ieri, s-a rezolvat de tot problema dungilor. Cea cu verdele încă nu.
instagram_adv_feature

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus