un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

PC Garage despre avantajele cumpăratului online

1 May 2013  ·

GÂNDURI  ·

4 comentarii

pc_garage_640E rândul PC Garage să înceapă o campanie de educare a lumii privind avantajele comerțului online: în siguranță, fără cozi, livrare acasă, nu cari nimic, nu cauți parcare șamd. Dacă vă întrebați ce e cu omul cu bâta, este pentru că se pune accentul și pe “cumperi din siguranța casei tale” în această campanie.

A lor este plănuită la fix ca să coincidă cu aglomerația de Paști din magazine. Chiar dacă acum cozile mari sunt în hipermarketuri, nu în IT, ideea este bună deoarece în mintea omului se va forma ideea privind comoditatea achizițiilor din fața calculatorului față de haosul pe care tocmai îl trăiește în această perioadă în hipermarketuri și cursa cărucioarelor de la un raft la altul.

PC Garage mai are un avantaj propriu aici: gama mare de produse. Cred că este singurul magazin care are zeci de produse în ofertă la toate categoriile la care intru, inclusiv la componente și periferice. Mi-am luat recent un rack extern de hard-disk, la alte magazine erau câteva modele, pe când PC Garage oferea 148 de variante. Am avut de unde alege.

E și un clip video în pagina campaniei, o reclamă făcută probabil chiar cu personalul lor.

    4 comentarii

  1. georgel007@gmail.com

    01/05/2013 la 9:15 AM

    cred ca totul e facut cu personal propriu. si ideea clipului a avut-o femeia de serviciu de la pcgarage care sta pe strada zabrauti din bucuresti.
    auzi, nu te simti in siguranta pe strada. oameni buni, sunteti intregi la cap? chiar nu mai exista limite ale prostiei si stupizeniei? asta e motivul principal pentru care cineva ar trebui sa cumpere de la pcgrage? sau de la orice alt magazin online? se poate face insolatie la 28 de grade? this is the question…

      (Citează)

  2. Nu stiu daca stiti dar PCG au un program in care oricine se poate baga si este denumit “specialist PCG”. L-au inceput anul trecut si rezultatul este un spam pe forumuri in care n-ai loc de “specialisti” care recomanda la greu produsele lor. Plata este infima din cate am inteles, dar au targeturi… lol. Am dat de 2 care actioneaza si pe computergames si pe softpedia, spamand la greu cu listele PCG de recomandari, unul chiar a fost banat pentru clone anul trecut si a doua zi si-a facut alt user pe CG forum fara probleme. L-am gasit intamplator, l-am reclamat la moderatori si nu s-a intamplat nimic. Foarte ciudat, probabil din cauza parteneriatului CG – PCG li se permite aproape orice.

      (Citează)

    • @cartus: cred că-i sistemul de pe forumul lor, unde poți cere recomandări și păreri despre anumite configurații sau achiziții. Ceva așa încerc și eu să fac la “un cititor întreabă”.

        (Citează)

  3. Era bine daca era asa…daca ii zic unuia ca greseste, pentru ca avand targeturi, amicii recomanda ce “trebuie” sa se vanda, sa vezi ce sar in sus “sa-mi vad de treaba”, “ce stiu eu”, mai au un pic sa ma ia si de gat sa-mi dea doua palme. Unii sunt chiar foarte obraznici.

      (Citează)

    Alătură-te discuției, lasă un mesaj

    E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

    Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


    Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.



    Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

    Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

    Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus