un blog de Radu Dumitru

►► canalele mele de YouTube: youtube.com/RaduDumitru (personal) și youtube.com/NwraduBlog (tech) ◄◄

Ne-am născut din Bing Bang

1 May 2013  ·

GÂNDURI  ·

7 comentarii

Credeați că Universul s-a născut prin ceva numit Big Bang? Nu! Prin Bing Bang, după cum puteți vedea scris în această reclamă. Dacă nu pot scrie corect 3 litere, câtă încredere poți avea în recomandările lor?

bing_bang

  7 comentarii

 1. Bine ca nu ne-am nascut din Gang Bang…atunci ar fi fost cam nasol :)

    (Citează)

 2. Sunt singurel BingBang…o perioada mai funcționa numarul 0750 SPRITE . Era amuzant.

    (Citează)

 3. O fi scris o blonda…Asa a inteles ea. Suna clopotelul “bing-bang”…Si de la pasune, iaca…tacticoasa vine vaca…

    (Citează)

 4. E reclama ascunsa la motorul de cautare Microsoft.

    (Citează)

 5. Stivan Hoching

  01/05/2013 la 11:11 PM

  :)) Ce prosti! Corect e Big Ben!

    (Citează)

 6. Comentariul lui Andrei merita premiat drept COMENTARIUL ANULUI 2013! :))

    (Citează)

 7. Si, are dreptate baiatul : toti ne-am nascut din Gang-Bang, ca daca mamele noastre nu erau curve, nu eram asa multi :))

    (Citează)

  Alătură-te discuției, lasă un mesaj

  E-mail-ul nu va fi publicat. Fără înjurături și cuvinte grele, că vorbim prietenește aici. Gândiți-vă de două ori înainte de a publica. Nu o luați pe arătură doar pentru că aveți un monitor în față și nu o persoană reală.

  Apăsați pe Citează pentru a cita întreg comentariul cuiva sau selectați întâi anumite cuvinte și apăsați apoi pe Citează pentru a le prelua doar pe acelea. Link-urile către alte site-uri, dar care au legătură cu subiectul discuției, sunt ok.


  Prin trimiterea comentariului acceptați politica de confidențialitate a site-ului.  Vreți un avatar în comentarii? Mergeți pe gravatar.com (un serviciu Wordpress) și asociați o imagine cu adresa de email cu care comentați.

  Dacă ați bifat să fiți anunțați prin email de noi comentarii sau posturi, veți primi inițial un email de confirmare. Dacă nu validați acolo alegerea, nu se va activa sistemul și după un timp nu veți mai primi nici alte emailuri

  Comentariile nu se pot edita ulterior, așa că verificați ce ați scris. Dacă vreți să mai adăugați ceva, lăsați un nou comentariu.

sus